Kılıçdaroğlu, AB Ülkelerinin Büyükelçileriyle Görüştü!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa Birliği üyesi ülkelerin büyükelçileriyle Hilton Otel'de kahvaltıda bir araya geldi.

11.01.2018-15:49 - (Son Güncelleme: 11.01.2018-15:31) Kılıçdaroğlu, AB Ülkelerinin Büyükelçileriyle Görüştü!

Toplantı sonrası CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz ile AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger ortak basın toplantısı düzenledi.

TOPLANTIDA CHP - HDP - İYİ PARTİ VE SAADET İTTİFAKI DA KONUŞULDU


Yılmaz, “Türkiye-AB ilişkileri, içeride sistemin maruz kaldığı zorluklar, erken seçim ihtimali, muhtemel ittifaklar, uyum yasaları ve sürece ilişkin kapsamlı bir değerlendirme yaptık.” dedi.

"VERİMLİ BİR TOPLANTI OLDU"


Christian Berger de toplantıda, "Son derece kapsamlı ve verimli bir toplantı oldu. Pek çok konuyu ele aldık. En önemlisi de Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki ilişkileri derinlemesine ele alma fırsatı bulduk. Son derece olumlu bir yaklaşım ifade edildi. Sayın başkan AB ile yakın ilişkileri sürdürme arzularını dile getirdi. Bu çerçevede bizler de bu diyalogu sürdürmeyi amaçlıyoruz. Bu toplantıları en güncel gelişmeleri takip etmek amacıyla devam ettirmeyi arzu ediyoruz." sözleriyle toplantıdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal