Kemal Kılıçdaroğlu CHP Yürüyüşündekileri Fırçaladı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sözde Adalet Yürüşü sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunurken slogan atan yandaşlarına fırçaladı.

08.07.2017-10:40 - (Son Güncelleme: 08.07.2017-19:14)

Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun casusluk davasından tutuklanmasına tepki için Ankara Güvenpark'tan başlattığı yürüyüşün bir benzeri de Almanya'da ikamet eden Cumhuriyet Halk Parti'liler tarafından başlatılmıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğinde, partinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun casusluk ve devletin sırlarını ifşa etmek suçundan tutuklanmasının ardından başlatılan sözde "adalet yürüyüşü" İstanbul'a ulaştı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU ''ADALET YÜRÜYÜŞÜ'' KORTEJİNDEKİLERİ FIRÇALADI

7 Temmuz sabah saatlerinde kameraların karşısına geçen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulunurken sözde Adalet Yürüyüşü eylemcileri arkadan slogan atınca Kemal Kılıçdaroğlu sinirlerine hâkim olamayarak kortejdeki yandaşlarına '' şunlara bi kessinler '' diyerek fırça çekti.

YÜRÜYÜŞÜN SONUCU NE OLACAK? 

"Bu yürüyüşün sonucu, Türkiye’de çok şey değişecek, değişmeli. Adalet duygusu toplumun tüm kesimlerine sirayet etti, bütün dünyada Türkiye’de adaletin olmadığı yönündeki kanı pekişti, hükümetin kendisini sorgulaması lazım. "

CHP LİDERİ HDP'LİLERLE KARTEPE'DE KUCAKLAŞTI

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'na verilen cezayı bahane ederek yollara düşen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında, FETÖ'cülerden sonra şimdi de HDP'liler birleşti. CHP'nin sözde 'Adalet Yürüyüşü'nün 19'uncu gününde Halkların Demokratik Partisi (HDP) ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncülük ettiği yürüyüşçüler Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bir araya geldi.

YÜRÜYÜŞ BAHANE PROVOKASYON ŞAHANE

Kemal Kılıçdaroğlu' nun Ankara' dan İstanbul'a yürüyüşünün aslında sadece toplumda bir kaos oluşturmak adına yapıldığı artık gün yüzüne çıktı

Yürüyüş adı altında yapılan provokasyona eli kanlı terör örgütü PKK, gezi terörizmine destek veren gruplar ve her defasında Türkiye aleyhine eylemde bulunan Alman ajan vekiller bu yürüyüşe destek verdi. 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal