Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Jet Fadıl Serbest!

Fadıl Akgündüz bugün yine hakim karşısına çıktı ancak raporların bilirkişiler tarafından tamamlanmaması nedeniyle tutuklanmadı.

15.02.2018-17:24 - (Son Güncelleme: 15.02.2018-17:18) Jet Fadıl Serbest!

Jet Fadıl lakaplı iş adamı Fadıl Akgündüz, Akgündüz’ün şirketlerinin ortakları olan ablası Avniye Obut, eniştesi İbrahim Obut ve yeğeni Mehmet Salih Obut’un Caprice Gold ve Maldivler projelerinde devre mülk satışı yaparak vatandaşları dolandırdığı iddiasıyla yargılandıkları davanın görülmesine devam edildi.

İstanbul 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya dava kapsamında yaklaşık 15 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen tutuksuz sanık Fadıl Akgündüz ile bazı mağdurlar katıldı.

"YENİ YATIRIMCILAR İKNA ETMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Fadıl Akgündüz, nitelikli dolandırıcılık suçundan yargılandığı davada “Yabancı yatırımcıya ulaşamıyoruz. Tek bir yatırımcıyla şuanda proje olmuyor. 50-100 yatırımcıyla ikna etmeye çalışıyoruz. Ortada bir eser var. Bu yok hükmünde sayılamaz.” dedi.

Duruşma salonunda bulunan mağdurlar bu sözler üzerine ‘Dolandıracağı yeni kişiler arıyor’ derken mahkeme raporlarını hazırlamayan bilirkişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

TUTUKLANMADI

Ara kararını açıklayan mahkeme, dosyada herhangi bir yeni durumun ortaya çıkmadığı gerekçesiyle Fadıl Akgündüz’ün tutuklanması yönündeki talebin reddine karar verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;