Mehmed Bir Cihan Fatihi 1. Bölümde Neler Oldu?

Mehmed Bir Cihan Fatihi, dün akşam ekranlara gelen ilk bölümüyle seyirciyi ekrana kitledi. Dizinin 1. bölümü biter bitmez, Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. yeni bölüm fragmanı da meraklıları için yayınlandı.

21.03.2018-09:48 - (Son Güncelleme: 21.03.2018-09:45) Mehmed Bir Cihan Fatihi 1. Bölümde Neler Oldu?

Mehmed Bir Cihan Fatihi, dün akşam ekranlara gelen ilk bölümüyle seyirciyi ekrana kitledi. Dizinin 1. bölümü biter bitmez, Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. yeni bölüm fragmanı da meraklıları için yayınlandı. Fatih'in tahta çıktığı ve savaş planlarının düşmaları tarafından eleştirildiği 2. Bölümde Çandarlı Halil Paşa için de kritik karar verilecek mi merak konusu oldu.

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şehzade Mehmed, babası Murad Han’ın ölümünün ardından tahta çıkmak üzere Manisa’dan, Edirne’ye gitmek üzere harekete geçer. Tahtın bir diğer adayı olan Şehzade Orhan ise bu esnada Konstantiniyye’dedir. İmparator Konstantinos, Şehzade Orhan’ı Osmanlı tahtında görmek ister ve Edirne’ye göndermeye karar verir. Edirne’de onları bekleyen Çandarlı Halil Paşa’nın taht mücadelesinde kime destek vereceği, Osmanlı’da yeni bir dönemin başlamasına neden olacaktır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal