Makyajla Burun Küçültme

Son zamanlarda pek fazla kişi çoğunlukla da bayanlar burun şekillerinden veya büyüklüklerinden oldukça şikâyetçi. Bu sorundan dolayı makyajın burun küçültme hilelerine başvuranlar giderek çoğalıyor.

30.03.2018-15:59 - (Son Güncelleme: 30.03.2018-15:55) Makyajla Burun Küçültme

Son zamanlarda pek fazla kişi çoğunlukla da bayanlar burun şekillerinden veya büyüklüklerinden oldukça şikâyetçi. Çoğu insan sırf estetik bakımından göze daha güzel gelmesi için estetik ameliyat yaptırıyor. Diğer kişilerde estetik ameliyatın dışındaki yollara başvuruyor. Çünkü herkes ameliyat olmanın sıkıntıları ile başa çıkmak istemiyor. İşte bu şekilde düşünen bayanlar için son derece kolay ve acı çekmeden olan bir uygulama var. Adı da makyajla burun küçültme. Kadınlar için son derece kolay ve kullanışlı bir yöntem olan makyajla burun küçültme yöntemi, içerdiği teknikler bakımından da son derece rahat.

MAKYAJLA BURUN NASIL KÜÇÜLTÜLÜR?

1) Fondöten Seçimi. Makyajla burun küçültme yönteminde ilk hamle, eğer burnunuz büyüklüğünün yanı sıra aynı zamanda uzun ise, yapmanız gereken önce küçültme uygulaması için burnun büyük olan bölgesine koyu tonda fondöten uygulaması yapmaktır. Koyu bir fondöten seçilmesindeki sebep ise, koyu tondaki kapatıcılar aynı yüzünüzde olduğu gibi burun bölgesindeki kusurları gizlemek için de çok etkili bir uygulamadır. Bu sebepten burun büyüklüğünden rahatsız olan kadınlar kotu tonda fondöten kullanmalıdır.

2) Kapatıcı Uygulaması. Burunlarının uzun olmasından rahatsız olan kadınlar ise, kapatıcı kullanma işlemini burun uçlarına yapabilirler. Aynı şekilde sürülecek olan kapatıcının yine koyu renk olması kusurları gizlemede en etkili yoldur. Eğer burnunuz uzunluk olarak değil de en olarak geniş bir görünüme sahip ise bu kusurunuzu gizlemek için de burnun yan kısımlarına gölgelendirme yöntemi kullanmalısınız.

3) Kemikli Burunlar İçin. Kemikli bir burun yapısı bulunan kadınlar için de, bu kemiğin üzerine koyu tonda kapatıcı sürdükten sonra bir makyaj fırçası yardımıyla kapatıcıyı eşit şekilde dağıtmalıdır. Bu uygulama ile kemik yapınızı normal bir görünüme sokabilirsiniz.

4) Yamuk Burunlar İçin. Yamuk bir buruna sahipseniz bunu saklamak için süreceğiniz kapatıcı işlemi ise, yine gölgelendirme yöntemidir. Öncelikle burnunuzun açıkta kalan bölgesine koyu tonda, diğer tarafına ise açık tonda bir gölgelendirme yapabilirsiniz. Burnunuzla ilgili her ne probleminiz olursa olsun, yaptığınız kusur kapatıcı uygulamalar sonrasında, faydalandığınız kapatıcıların üzerinden pudra ile geçmelisiniz. Bu yöntem, makyajınızı sabitleyecektir..

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal