Yakalanan Yunan Askerlerinin Üzerinden Neler Çıktı?

Edirne'de askeri yasak bölgede ele geçirildikten sonra tutuklanan Yunanistan ordusuna ait iki askerin üzerinden çıkan bellek kartlarda ne bulunduğu belli oldu.

22.03.2018-16:24 - (Son Güncelleme: 22.03.2018-16:19) Yakalanan Yunan Askerlerinin Üzerinden Neler Çıktı?

Edirne'de askeri yasak bölgede ele geçirildikten sonra tutuklanan Yunanistan ordusuna ait iki asker hakkında soruşturma devam ediyor.

Elde edilen bilgilere göre, 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı "Hudut kartalları" isimli sınır birliği güçlerinin devriye görevi esnasında Pazarkule çevresinde 2 Mart'ta ele geçirilen Yunanistan ordusuna ait teğmen Aggelos Mitretodis ile astsubay çavuş Dimitros Kouklatzis'un üzerinde bulunan dijital materyallerin bir bölümü üzerindeki incelemeler sonlandı.

Cep telefonu ile görüntü çektikleri ortaya çıkan askerlerin üzerindeki 2 cep telefonu ile askeri haberleşme için kullanılan bir kriptolu telefon ve harici bellek de incelenmek için ilgili birimlere verildi.

Harici bellekte yapılan araştırmada, askeri krokilerin bulunduğu ortaya çıkarken, dijital materyallerin hepsinin incelenmesi için çalışmalar sürüyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal