İşte FETÖ ve PKK Medyasının Nikah Üzerinden Uydurduğu Yalanlar!

Her gün PKK’yı aklayan haberleri ile kamuoyunun nefretini toplayan Cumhuriyet, Sol ve Birgün gazeteleri FETÖ’nün sosyal medyadaki tetikçilerini de arkasına alarak “Şehit cenazeleri varken düğün yapılır mı?” iftirasını sosyal medyada dolaşıma soktular.

15.05.2016-19:19 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) İşte FETÖ ve PKK Medyasının Nikah Üzerinden Uydurduğu Yalanlar!

İŞTE GÜNAYDIN YAZARI MEVLÜT TEZEL'İN SABAH.COM.TR İÇİN KALEME ALDIĞI O YAZI:


TERÖR ÖRGÜTÜNÜ AKLAYAN PKK VE FETÖ MEDYASINDAN BÜYÜK PİŞKİNLİK

Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın evlenmesi de hoşlarına gitmedi. İtiraz ettiler, çirkin yorumlarda bulundular. Muhalif basın iki insanın evlenmesine bile muhalefet etmeyi başardı.

Sekiz askerimizin şehit olduğu bir günde bu düğün yapılmazmış. Şehitler bahane gösterilerek 23 Nisan'ların 19 Mayıs'ların ertelendiği bir dönemde bu düğün ertelenmeliymiş.

Sosyal medyada ise hakarete varan tweet'ler atıldı. Davetlilerin çılgınca eğlendiği, dans ettiği sanki Rio Karnavalı düzenleniyormuş gibi bir hava yarattılar.

DÜĞÜN DEĞİL NİKAHTI. ALKOL YOKTU, EĞLENCE YOKTU, KUR'AN OKUNDU

Haberleri hepimiz okuduk, görüntüleri izledik bir kere şuna açıklık getirelim; düğün değil nikâh töreni yapıldı. Alkol yoktu, Kur'an okundu. Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın hayatlarını konu alan barkovizyon gösterisi yapıldı.

ÇİÇEKLER YOKTU ŞEHİTLERİMİZE BAĞIŞ YAPILDI

Törene çelenk, çiçek göndermek isteyen misafirlerden Mehmetçik, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme ve Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakıflarına bağış yapılması istendi. Ve birçok davetli bu kurumlara bağışta bulundu.

DÜĞÜN DEĞİL SON DERECE RESMİ BİR NİKAHTI, NEDEN RAHATSIZ OLDUNUZ?

Şahitler huzurunda nikâh kıyıldı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan'ın nikâhından sonra kısa ve duygusal bir konuşma yaptı, hepsi bu. Yani Türkiye ve dünyadan siyasi liderlerin, bürokratların, yöneticilerin, işadamlarının katıldığı son derece resmi bir nikâh yıkıldı.

Belki de birçoğumuzun düğününden daha sıkıcı bir tören düzenlendi. Durum böyleyken neden şehitlerimiz üzerinden karalama kampanyası düzenleniyor anlamak mümkün değil.

İNSANLAR EVLENMESİN Mİ, SİZİN DERDİNİZ NE?

Açın düğün tarihlerinize bakın çoğumuzun evlendiği gün bu ülkede doğal afetler, büyük kazalar yaşandı, askerlerimiz şehit oldu. Ne yazık ki, kötü üzücü olaylar hep vardı ve olacaklar. Hayat bir şekilde devam ediyor.

Nikâh ertelenseydi ve Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar atıyorum bir ay sonra evlenselerdi belki o gün yine bir terör saldırısı olacaktı! Böyle bir mantık mı olur? O zaman hiç kimse evlenmesin. Ne yazık ki, başımızda terör diye büyük bir bela var. Bu belayla hayatı erteleyerek değil, normal hayatımıza devam ederek, güçlü kalarak, geri adım atmayarak mücadele edebiliriz.



NİKAH ERTELENSEYDİ BUNU DA KULLANACAKTINIZ!

Şehitler için nikâh töreni ertelenseydi bu işten kim karlı çıkacaktı? Bütün dünya basını PKK'nın saldırılarının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızının düğününü bile iptal ettirdi diye yazmayacaklar mıydı? Bu PKK için büyük bir güç gösterisi ve medya PR'ı olmayacak mıydı?



SİZE EN GÜZEL CEVABI JANDARMA ÖZEL HAREKAT VERDİ!

İki insanın evlenmesine bile şehitler üzerinden muhalefet etmeye çalışanlara en güzel yanıtı aslında askerlerimiz verdi. Şırnak'ta teröristlerle ölümüne mücadele eden Jandarma Özel Harekatçılar "Selçuk abi mutluluklar, Şırnak'tan selamlar BURSA/JÖH" yazan pankartlı mesajı sosyal medyadan paylaştılar.

Bundan daha güzel yanıt mı olur!

Sabah

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal