İstanbul'da Okullar Yarın Tatil mi?

İstanbul'da yarın okullar tatil mi? sorusu son günlerde çok sık soranlardan birisi öğrenciler oldu. İstanbul Valisi Vasip Şahin şu saate kadar resmi bir açıklama yapmadı.

11.01.2017-16:08 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) İstanbul'da Okullar Yarın Tatil mi?

İstanbul'da yarın okullar tatil mi? sorusu son günlerde çok sık soranlardan birisi öğrenciler oldu. Pazartesi, Salı ve Çarşamba günü okullar olumsuz hava koşulları ve yoğun devam eden kar yağışı nedeniyle tatil edilmişti. Peki İstanbul'da yarın okullar tatil mi?

OKULLAR YARIN TATİL OLACAK MI?

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Pazar gününden beri devam eden kar yağışı sebebiyle öğrencilere Twitter'dan duyuru yaparak okulların Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri tatil edildiğini duyurmuştu. 12 Ocak Perşembe günü için ise henüz herhangi bir tatil açıklaması yapılmadı.

PAZARTESİ, SALI VE ÇARŞAMBA GÜNLERİ TATİL OLMUŞTU

İstanbul Valisi Vasip Şahin, kar yağışının etkili olduğu Pazar ve Çarşamba günleri arasında, okulların il genelinde tatil edildiğini her gün sosyal medya sitesi Twitter üzerinden öğrencilere duyurmuştu.

YARIN KAR YAĞIŞI İSTANBUL'U TERK EDİYOR

Meteoroloji'den Trakya için yoğun kar uyarısı geldi. İstanbul'da ise kar yağışı perşembe günü etkisini kaybediyor.

Meteoroloji, İstanbul ve Marmara bölgesinde aşırı kar yükünden dolayı çatı çökmeleri ve kar erimelerine karşı uyardı. Meteoroloji'den yapılan uyarıda "İstanbul’da bu gece yağmur şeklinde görülmesi beklenen yağışın; yarın (12.01.2017 Perşembe) sabah saatlerinde karla karışık yağmura, kentin yüksek kesimlerinde kar şekline dönmesi, ardından yağışın tekrar yağmura dönerek yarın öğleden sonra etkisini kaybedeceği tahmin edilmektedir" denildi.

 

Kaynak: Habertürk

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal