Başbakan'dan Kritik Zeytin Dalı Operasyonu Açıklaması!

Başbakan Binali Yıldırım Afrin'de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Operasyonu için, "Bu harekat sonuna kadar sürecek. Burada herhangi bir gün, herhangi bir miat söz konusu değil.’’ dedi.

02.03.2018-12:15 - (Son Güncelleme: 02.03.2018-12:10) Başbakan'dan Kritik Zeytin Dalı Operasyonu Açıklaması!

Başbakan Binali Yıldırım, 'Afrin'de güzel vatanımızın korunması için terörle korkusuzca mücadele veren Mehmetçiğe buradan sevgilerimizi, selamlarımızı iletiyorum. Allah onların yar ve yardımcısı olsun. 81 milyon vatan evladı duasıyla destekçileri oluyor, onların yanındayız. Bu uğurda şehadete eren bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sıhhat ve afiyet diliyorum.' dedi.

Başbakan Yıldırım Zeytin Dalı Operasyonu ile ilgili olarak, ‘Türkiye olarak bu sıkıntını, iç savaşın otrite boşluğunun en büyük bedelini ödeyen ülkeyiz. Bugün Afrin’deki bizim mücadelemiz yalnızca ülkemizin sınırlarında güvenliği sağlamak değil, bununla beraber vatandaşımızın can ve mal güvenliğini de korumak, bunun ötesinde de o bölgede, Suriye'de, Irak'ta bulunan mazlum insanları terör örgütünün eziyetinden kurtarmak. Bu operasyon sonuna kadar sürecek. Burada herhangi bir gün, herhangi bir miat söz konusu değil. Bu operasyonu Afrin'le sınırlı düşünmemiz de doğru değil. Nerede bir terör tehdidi varsa, orası bizim için bir hedeftir.’ açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal