Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

İki Kurultay Arasındaki Fark CHP'nin Neden İktidar Olamadığını Özetliyor!

Günün en önemli gündemi Ak Parti Bitlis Kongresi ve CHP kurultayıydı. CHP kurultayında sandalye ve masalar havada uçuşurken Ak Parti kurultayı bayram havasında geçti.

03.02.2018-14:50 - (Son Güncelleme: 03.02.2018-15:25) İki Kurultay Arasındaki Fark CHP'nin Neden İktidar Olamadığını Özetliyor!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 36. Olağan Kurultay bugün başladı. Partililer sabahın erken saatlerinde Ankara Arena spor salonunu doldurdu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ise partisinin Bitlis 6. Olağan İl Kongresinde konuştu. 

CHP KURULTAYINDA KRİZ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 36. olağan kurultayında ilk kriz baş gösterdi. Eski genel başkan Murat Karayalçın salonu terk etti.

Öte yandan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Bitlis 6. Olağan İl Kongresinde Avrupa Parlamentosu'nda boyunlarına PKK renkleriyle toplantıya katılanlara sert tepki gösterdi.

TÜM KUMPASLARI SAHİPLERİNİN BAŞLARINA GEÇİRECEĞİZ

Bölücü terör örgütüne de onu bir maşa gibi kullananlara Bitlis'in gerçek gücünü göstermeye var mıyız? Bitlis'i Türkiye'nin en güvenli şehri yapmaya var mıyız?

Ülkemize kurulan tüm kumpasları sahiplerinin başlarına geçireceğiz.

Ortak değerleriniz yoksa millet olamazsınız. Biz milletiz öyle bir milletiz ki yıllarca tüm insanlığa sevgi saygı nedir medeniyet nasıl inşaa edilir onu göstermiş bir milletiz. Davanız büyük olunca karşınıza çıkan sorunlar da büyük oluyor. Mücadele amansız olunca size karşı beslenen husumette ona göre oluyor.

Son Dakika GÜndem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;