Hükümetten Son Dakika Çocuk İstismarı Açıklaması!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından yapılan açıklamada, ”Adana’daki olay istismarın ötesinde bir cinayettir İnfaz sistemine ilişkin öneriler ele alınıyor. Kurulan komisyon yarın çalışmaya başlayacak. Kastrasyon dâhil hepsini değerlendireceğiz.” dedi.

21.02.2018-10:03 - (Son Güncelleme: 21.02.2018-11:04) Hükümetten Son Dakika Çocuk İstismarı Açıklaması!

Çocuk istismarına ilişkin düzenlemeler hakkında önemli açıklamalar yapan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün konuşması şu şekilde:

"Çok verimli bir toplantının geçeceğini, buradan çıkan sonuçların da kurumlarda uygulanacağını söyleyebiliriz. Çocuklarımıza ilişkin suçların, beyaz madde gibi bazı suçların caydırıcı hale getirilmesi hususunu ele almış olacağız. Adana'da yavrumuza yapılan bu saldırı, iğrenç bir suçtur. Suçlamaların ilerisinde bir cinayettir. Çocuk istismarın ötesinde o hainin yapmış olduğu istismarın ötesinde bir cinayettir. "

Kimyasal hadım uygulaması da içerisinde olmak üzere tüm bu tedbirleri, yasa ile yapacaklarımızı, tüm enstrümanları ele alacağız. Esasen suça giden yolları ortadan kaldırma, önleme, ıslah etme. Bunun için ne yapılması gerekiyorsa asla geri durmadan bunları değerlendireceğiz. Başbakan ve Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz. Toplumun her kesimin duyarlılığı ile bu sorunları aşma çabası içinde olacağız.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal