HDP'li İl Başkanı Tutuklandı!

Zeytin Dalı Harekatına ilişkin sosyal medya paylaşımlarında terör örgütü propagandası yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan HDP Ağrı İl Başkanı Maşuk Arpaç tutuklandı.

31.01.2018-21:14 - (Son Güncelleme: 31.01.2018-21:08) HDP'li İl Başkanı Tutuklandı!

Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığınca Zeytin Dalı Harekatının ardından sosyal medyahesaplarından terör örgütleri lehine propaganda faaliyetleri yapan kişilere yönelik başlattığı soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince sosyal medyadaki paylaşımları ile terör örgütü propagandası yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan Arpaç'ın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen Arpaç, çıkarıldığı mahkemece "terör örgütü propagandası yapma" suçundan tutuklandı.

Öte yandan aynı soruşturma kapsamında gözaltına alınan bir şüphelinin daha tutuklandığı öğrenildi.

Terör eylemlerine destek vermeye devam eden HDP'lilerin tutuklanmaları da devam ediyor. 

HDP'liler son olarak Afrin operasyonuna ağır eleştirilerde bulundular.

HDP'DEN AFRİN'E AĞIR HAKARET

Meclis Genel Kurulu'ndaki görüşmelerde milletvekilleri Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gerçekleştirildiği Zeytin Dalı Harekatı'na yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli'nin yaptığı açıklamadan sonra kürsüye çıkan bazı vekiller harekata destek verirken bazı vekiller de operasyonların derhal sonlandırılmasını istedi.

Terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP'den Zeytin Dalı Harekatı'na gelen tepki, dinleyenleri şaşırtmadı.

Açıklama yapan HDP Van Millletvekili Bedia Özgökçe Ertan; operasyonların bitmesi gerektiğini, "Afrin operasyonu devam ettikçe bu ülkenin halkı daha da yoksullaşacak, Anadolu’nun o yoksul evlerine cenazeler daha fazla gelmeye devam edecek." dedi.

Küstah bir şekilde tehditvari ifadeler kullanan HDP'li vekil, "Afrin için kalkan her uçağın, atılan her bombanın binlerce, milyonlarca dolar maliyeti vardır." şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal