Pakistan'da İntihar Saldırısı 5 Kişi Öldü!

Pakistan'da bir terörist canlı bomba saldırısı gerçekleştirdi. Patlamada 5 sınır muhafızı yaşamını yitirdi.

09.04.2018-22:41 - (Son Güncelleme: 09.04.2018-22:35) Pakistan'da İntihar Saldırısı 5 Kişi Öldü!

Pakistan-Afganistan sınırında yer alan Ketta kentinde sınır muhafızlarını hedef alan intihar saldırısında ilk tespitlere göre, 5 sınır muhafızın öldüğü duyuruldu.

Ulusal basında yer alan bilgilere göre Pakistanlı yöneticiler, ülkenin Belucistan eyaletinin başkenti Ketta kentinde devriye görevini yapan sınır muhafızlarının aracının yanında bir teröristin üzerindeki patlayıcıları patlattıklarını belirtti.

Sivil Savunma Direktörü Aslam Tareen de 20-22 yaşlarında olan genç saldırganın 8 ya da 10 kg patlayıcı kullandığını söyledi.

Tareen, yerel saatle 21.00 civarında gerçekleşen intihar eyleminde ilk belirlemelere göre, 5 sınır muhafızının hayatını kaybettiğini, yaralananların da bölgedeki hastanelere götürüldüğünü kaydetti.

Diğer yandan, bu intihar eylemiyle bölgede son bir haftada düzenlenen 3. saldırı oldu. Son olarak 2 Nisan'da düzenlenen iki saldırıda, aralarında Paskalya kutlamasına giden 4 Hristiyan'ın da olduğu 10 sivil hayatını kaybetmişti. Yapılan saldırıları ise terör örgütü DEAŞ üstlenmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal