Kusursuz Kaşlar İçin Altın Kurallar!

Kaşlar özellikle kadınlar için en çok dikkat edilmesi gereken yerlerden birisidir. Kaşların bakımı kadar alınırken de oldukça titiz davranılması gerekmektedir.

02.03.2018-17:26 - (Son Güncelleme: 02.03.2018-17:21) Kusursuz Kaşlar İçin Altın Kurallar!

Kaşlar özellikle kadınlar için en çok dikkat edilmesi gereken yerlerden birisidir. Kaşların bakımı kadar alınırken de oldukça titiz davranılması gerekmektedir. Özellikle tek bir kaş tanesinin bile ifademizi oldukça değiştirdiğini düşünürsek kaşların bazı kurallara göre alınması kaçınılmaz olmaktadır. İşte kaş bakımında mutlaka dikkat edilmesi gereken unsurlar;

KALIN KAŞLAR VAZGEÇİLMEZ

Kibrit çöpü gibi ince kaşların modası yerine kalın kaş modası geldi. Büyümeyi güçlendirmek için kaşlarınıza günde bir kez hintyağı sürün ve epeyce uzayana kadar da onlara dokunmayı kendinize yasaklayın.

Ayda bir kez kaş aldırma ve şekillendirme için randevu alın, aradaki dönemde de kendiniz küçük dokunuşlar yapmaya kalkmayın. Kaşların büyüme dönemi biraz sinir bozucu olabilir, ama buna değer. İyi şekillenmiş kaşlar bir tür doğal yüz gerdirici rolü oynayabilir. Kaşlarınızı alırken, kaşınızın dış tarafındaki yayın inmeye başladığı en yüksek noktayı sağlama alın ve kulaklarınıza doğru devam edin. Kaşlar gözün doğal kavisini takip etmeli, yani köşeden başlamalı ve şakaklara doğru fazla uzamamalıdır.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal