FETÖ'cü Adil Öksüz'ün Nerede Saklandığı Ortaya Çıktı! O Ülkeden Oturum İzni Talep Etti

Kansız FETÖ'nün Hava Kuvvetleri imamı darbeci Adil Öksüz'ün Almanya'ya sığındığı ortaya çıktı.

09.08.2017-08:30 - (Son Güncelleme: 09.08.2017-09:06) FETÖ'cü Adil Öksüz'ün Nerede Saklandığı Ortaya Çıktı! O Ülkeden Oturum İzni Talep Etti

15 Temmuz kanlı darbe girişimi başarısız olunca firar eden kansız FETÖ’nün Hava Kuvvetleri imamı Adil Öksüz’ün Almanya’ya sığındığı ortaya çıktı. Almanların özel muamele uyguladığı cuntacı Adil Öksüz’ün adının resmi kayıtlarda geçirilmediği ve gizlendiği kaydedildi. Kansız imam Adil Öksüz’ün darbeden 6 gün sonra ABD konsolosluğuyla irtibat halinde olduğu ortaya çıkmıştı.

ALMANYA'DAN GEÇİCİ OTURUM İSTEDİ

Tutulduğu karakolda Başbakanlık Müşaviri Ali İhsan Sarıkoca ile görüşen FETÖ'cü Adil Öksüz’ün dosyası soruşturma makamlarından saklandığı, el koyulması gereken GPS cihazı ve telefonunun geri verildiği anlaşıldı. Beraberindeki 100 kanlı darbe girişimi şüphelisinden 99’u tutuklanırken adli kontrol kararıyla serbest bırakılan FETÖ'cü Adil Öksüz, 18 Temmuz’da elini kolunu sallayarak uçakla Ankara’dan İstanbul’a gitti. Buradan da Sakarya’ya geçtiği öğrenilen kansız Adil Öksüz, hala yakalanamadı. Darbeci Adil Öksüz’ün resmi yollardan yurt dışına çıktığına ilişkin herhangi  bir kayıt yok. Ancak FETÖ'cü Adil Öksüz’ün Almanya’da olduğu öğrenildi. Alınan flaş bilgiye göre, FETÖ'cü Adil Öksüz, Almanya’da geçici oturum talebi istedi. Kansız Adil Öksüz’ün bu talebini Baden-Württemberg eyaletinde yaptığı ifade edildi.

FETÖ'cü Adil Öksüz’ün kanlı darbe girişiminden 6 gün sonra ABD konsolosluğuyla irtibat halinde olduğu ortaya çıkmıştı. FETÖ’cü kansızlara sahip çıkan Almanya’nın hain darbe girişiminin başındaki FETÖ'cü Adil Öksüz’ü sığınma talebinin kabul edilmesini gerekçelendiremeyeceği için böyle bir yönteme başvurduğu düşüülüyor. Diğer yandan, Vatan haini Adil Öksüz’ün işlemleri tamamladıktan sonra da Hannover’a gittiği ortaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal