FETÖ İtirafı Her Şeyi Ortaya Çıkardı!

Muhafız Alayı darbe girişimi davasında gelen FETÖ itirafı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski başyaveri Ali Yazıcı'yı net bir şekilde ortaya çıkardı.

02.02.2018-15:10 - (Son Güncelleme: 02.02.2018-15:06) FETÖ İtirafı Her Şeyi Ortaya Çıkardı!

Muhafız Alayı darbe girişimi davasında gelen FETÖ itirafı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski başyaveri Ali Yazıcı'yı net bir şekilde ortaya çıkardı. FETÖ'cü olduğunu söyleyen eski yarbay Emin Güven, örgütün kendisini "MİT'in cemaatten üst düzey bir yetkiliyi söyleyerek göreve çağırdığını ifade etti.

İşte anlatılan FETÖ itirafları…

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi esnasında Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayındaki çalışmalara yönelik, içlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski başyaveri albay Ali Yazıcı ile eski alay komutanı albay Muhsin Kutsi Barış'ın da bulunduğu 534 kişinin yargılandığı davaya devam edildi.

Savunma gerçekleştiren eski yarbay Emin Güven FETÖ üyesi olduğunu belirterek Cumhurbaşkanlığı eski başyaveri Ali Yazıcı'yı da ortaya çıkardı. FETÖ yapılanması ile lise son sınıfta tanıştığını ifade eden Güven, "15 Temmuz'dan sonra cemaati tanıdığıma lanet ediyorum." şeklinde konuştu.

Geçmişte FETÖ'ye maaşından bir kısın para ayırdığını, FETÖ'nün örgüt dışı yaptığı evliliğe karşı olduğunu söyleyen Güven, "Bizim gösterdiğimiz kişilerle evleneceksin dediler. Ben bundan sonra sohbetlere pek fazla gidip gelmedim. Hatta bize sormadan araba bile alma diyorlardı. İrtibatım seyrek de olsa devam ediyordu." ifadelerini verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal