Fethullah Gülen Akıl Hastası Çıktı!

Türkiye’de sinsice örgütlenerek vatana ihanet için her yolu deneyen Fetullah Gülen’in ileri derecede şizofren olduğunu ortaya çıktı. Zyprexa ve Clopixol Depot adlı ilaçlarla ancak kontrol altında tutuluyor.

05.08.2016-10:56 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Fethullah Gülen Akıl Hastası Çıktı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün elebaşı Fetullah Gülen'in ileri derecede şizofren olduğu ortaya çıktı. Akit'in ulaştığı bilgilere göre, Fetullah Gülen, yıllardır ileri derecede şizofren hastalarının kullandığı Zyprexa ve Clopixol Depot adlı ilaçlarla kontrol altında tutuluyor.

Gülen'in kullandığı ilaçlar ve psikolojik durumuyla ilgili bilgiler, kendisini sözde "Mehdi" kabul edip ülkesine ihanet eden memurundan, üst düzey bürokratına, omzu bol yıldızlı generallere kadar onca insanın kimin peşine takılıp vatan haini olduklarını göstermesi açısından ibret vesikası niteliği taşıyor.

Edinilen son derece kritik bilgilere göre, Fetullah Gülen'e doktorlar yıllardır ayda bir Clopixol Depot veriyorlar. Söz konusu ilaç çok etkili bir ilaç olduğundan, doktorları terörist başına yapılan Clopixol Depot'u çözmek için de Akineton uyguluyorlar.

UYUYABİLMEK İÇİN DİAZEME MUHTAÇ

Hüseyin Gülerce'nin CNN Türk'te Gülen'in kullandığını söylediği Diazem ise, Fetullah Gülen'i uyutabilmek için veriliyor. Pensilvanya'da oturduğu yerden Türkiye ve İslam dünyasını karıştırmak için akıl almaz entrikalar ve ihanet planları kurmaktan dolayı uyku uyuyamayan Gülen, ancak Diazem'le uyutulabiliyor. Bu da ülkesinin insanlarının ölüm emrini verecek kadar alçalabilen terörist başının huzur bulamadığını göstermesi açısından önemli bir ayrıntı olarak göze çarpıyor.

Zyprexa şizofreni, bipolar bozukluklar ve halüsinasyonların görülmesine sebep olan hastalıkların tedavilerinde kullanılıyor. Bu ilaç, gerçekte var olmayan şeyleri duymak, görmek veya hissetmek, yanlış inanışlar, anormal şüphecilik, içine kapanmak gibi semptomların eşlik ettiği bir hastalığın tedavisinde kullanılıyor.

Clopixol Depot da şizofreni ve benzeri psikozların tedavisinde kullanılan ilaçlardan biri.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal