Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

İnsanı İnşa Derneği'nden Afrin'e Büyük Yardım

İnsanı İnşa Derneği (İİD), TSK ve ÖSO'nun Zeytin Dalı Harekatı ile YPG'Lİ teröristlerden temizlediği Afrin bölgesindeki insanlara ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlattı.

28.03.2018-11:25 - (Son Güncelleme: 28.03.2018-11:25) İnsanı İnşa Derneği'nden Afrin'e Büyük Yardım

İnsanı İnşa Derneği (İİD), TSK ve ÖSO'nun Zeytin Dalı Harekatı ile YPG'li teröristlerden temizlediği Afrin bölgesindeki insanlara ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlattı.

Derneğin, İstanbul Ümraniye'deki merkez ofisinde başlatılan kampanyada, Afrin bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) tarafından teröristlerden temizlenen köylerde yaşayanlar için gıda ve barınma yardımı topluyor.

AA muhabirine demeç veren İnsanı İnşa Derneği (İİD) Koordinatörü Mustafa Yeşil, Zeytin Dalı Harekatı ile Türk halkının her zaman ve her yerde mazlumlara umut ve ışık olduğunu söyledi.

Yeşil, yardımların Kırıkhan ve Reyhanlı koordinasyon merkezinden gönderildiğini söyleyerek, "İnsanı İnşa Derneği olarak, ilk etapta bin 500 koli gıda ve 2 tır su kolisi bölgeye göndereceğiz. İnsanı İnşa Derneği, terörden arındırılan bölgelerle diğer bölgelere insani yardım malzemesi ulaştırmaya aralıksız devam edecek. Dağıtımları kapı kapı gerçekleştireceğiz. Bin 500 aileye gıda kolilerinin yanında su kolilerini vereceğiz. Toplam 3 tır yardım malzemesi göndereceğiz. Aynı zamanda Doğu Guta bölgesinden İdlib'e göç eden vatandaşlara bebek bezi, gıda ve barınma yardımlarını sürdürmeye devam ediyoruz." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;