Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Albümü Çıktı

ATV’nin en çok dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicilerine müjdeli bir haber verildi.  Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin soundtrack albümü müzik severlerle buluştu.

31.03.2018-12:09 - (Son Güncelleme: 31.03.2018-12:55) Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Albümü Çıktı

ATV’de yayınlanan yapımcılığını Raci Şaşmaz’ın üstlendiği, başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır’ın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin soundtrack albümü çıktı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ ALBÜMÜ ÇIKTI

Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi severlere müjde verildi. Dizinin beğenilen müzikleri bir soundtrack albümde toplandı. Kalan Müzik imzasını taşıyan albüm, dijital platformlarda iddiasını göstererek, listelerde üst sıralara doğru yükselmeye başladı.

ALBÜMDE 29 ŞARKI VAR

Dizinin ikinci ve üçüncü sezonunun müzikleri iki CD’lik albümde toplandı. Yapımcılığını Nilüfer Saltık’ın üstlendiği, prodüktörlüğünü Hasan Saltık’ın yaptığı albümde toplamda 29 şarkı bulunuyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ikinci ve üçüncü sezonun orijinal müzikleri iki cd’lik albümde toplandı. Prodüktörlüğünü Hasan Saltık’ın yaptığı, yapımcılığını Nilüfer Saltık’ın üstlendiği albümde 29 şarkı bulunuyor.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal