Murat Dalkılıç Filmi İçin Kredi mi Çekti?

GigMedya isimli bir yapım şirketi kuran Murat Dalkılıç, 'Ustalar Alemi' isimli bir filmin çekimlerine başladı. Filmin masrafları için büyük bir borcun altına girdiği iddia edilen Murat Dalkılıç'tan açıklama geldi.

28.03.2018-15:54 - (Son Güncelleme: 28.03.2018-17:03) Murat Dalkılıç Filmi İçin Kredi mi Çekti?

Oyunculuktan sonra yapımcılığa da el atan şarkıcı Murat Dalkıç GigMedya isimli bir yapım şirketi kurarak ilk filmi 'Ustalar Alemi' için kolları sıvadı. Murat Dalkılıç'ın bu filmi çekebilmek için bankadan kredi çektiği ve yüklü miktarda borcun altına girdiği haberlerine ilişkin Dalkılıç bu iddialara yanıt verdi.

Murat Dalkılıç: 'Krediyle film çekecek kadar akıl sağlığımı yitirmedim. Yıllardır çalışıyorum. Filmi kendi paramla çekiyorum' açıklamasında bulundu.

FİLMİN ÇEKİMLERİ DEVAM EDİYOR!

Başrollerini Kadir Doğulu, Serkan Çalışkanoğlu, Önder Açıkbaş, Dila Danışman, Mustafa Açılan ve Bengi İdil Uras’ın paylaştığı 'Ustalar Alemi' filminin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Murat Dalkılıç, gerçek bir olaydan beyazperdeye uyarlanan filmle ilgili olarak şunları söyledi: 'Hemşerim, klasik gitarın efendisi Serkan Ölçer’in gerçek hikâyesini, Altuğ Şahin ve Caner Güler senaryolaştırdı. İddialıyım, seyirci bu tadilat komedisine bayılacak!' 

FİLMİN KONUSU İSE ŞÖYLE:

Film, Bahtiyar adlı bir gencin, aşık olduğu kadınla yakınlaşabilmek adına onun bir üst katına taşınmasını ve sonrasında yaşanan komik olayları konu alıyor.
Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal