Doğan Medya'dan Skandal Karikatür!

Hürriyet gazetesinde yayınlanan karikatürlerle skandal bir kirli algı operasyonuna imza atıldı.

08.08.2017-13:38 - (Son Güncelleme: 08.08.2017-16:54) Doğan Medya'dan Skandal Karikatür!

ÖZEL HABER | HABER365

Doğan grubu yine skandal yaratacak olaya imza attı. Hürriyet gazetesinde yayınlanan karikatürlerde dünya çapındaki projelerle dalga geçilerek ve bu projeler üzerinden kirli bir algı operasyonu düzenlendi.

Hürriyet Gazetesi manşetten yapamadıklarını karikatürlerle ve subliminal mesajlarla yapmaya çalışıyor.
FETÖ'cülere hazırlanan kıyafetlerle Almanya krizini aynı denkleme sokup buradan mizah yapmak tam da Doğan grubuna özgü bir basiretsizlik olsa gerek.


 

ANLAŞILAN ENERJİ İHALESİ DOĞAN GRUBUNU RAHATSIZ ETMİŞ

Hürriyet gazetesi enerji ihalesinden kaynaklanan rahatsızlığını manşetten vermeye çekinince karikatürlerine bu durumu yansıtmış. İşte Hürriyet gazetesinde yer alan o karikatür.

 

 

AK PARTİ'NİN 16.YIL KUTLAMALARIYLA İLGİLİ DALGA GEÇİLDİ

Hürriyet gazetesinde yayınlanan karikatürlerde Ak Parti'nin kuruluş yıl dönümü kutlamalarıyla ilgili dalga geçildi.. İşte o skandal karikatür..

 

GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA YİNE DOĞAN GRUBUNA AİT OLAN POSTA SKANDALA İMZA ATMIŞTI

Anıtkabir'de Fatiha okundu diye "Yeni Dönem" manşeti atıp şeriat geliyor algısı yapmaya çalıştılar. Haydar Dümen'in cinsellik ve çarpık ilişkiler üzerine kaleme aldığı konular dışında hiçbir konuda gündeme gelemeyen Posta gazetesi, sürmanşet dahil birinci sayfaya taşıdığı çıplaklık kurgulu haberlerin yanında bir de "Yeni Dönem" diyerek, Binali Yıldırım'ın Atatürk'ün mezarı başında Fatiha okumasına gönderme yaparak yeni algı operasyonlarına imza atmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal