Diyanet İşleri Başkanı Görmez Ölüm Tehlikesi Atlattı

Van'da düzenlenen törene katılan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez fırtınadan dolayı çöken platform nedeni ile ölüm tehlikesi atlattı.

19.05.2017-17:59 - (Son Güncelleme: 19.05.2017-18:24) Diyanet İşleri Başkanı Görmez Ölüm Tehlikesi Atlattı

Van'da düzenlenen temel atma törenine katılan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez birden başlayan fırtına yüzünden tören için kurulan platformun çökmesi sebebiyle diğer katılımcılarla beraber ölüm tehlikesi atlattı.

Başkan Görmez, Van'a İl Müftülüğü'nün Eski Araştırma Hastanesi Yakınlarında yapılacak binasının temel atma töreni için gitmişti. Platform üzerinde Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Van Valisi İbrahim Taşyapan, AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas, kurum amirleri ve çok sayıda davetli yer alıyordu.



ÖLÜMDEN DÖNÜLDÜ

AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay'ın törende konuşma yaptığı esnada katılımcılar için kurulan plaformun demir ayaklarının fırtına nedeniyle yerinden çıkması sonucu çökme yaşandı. Yaşanan çökme sırasında platform üzerindeki ve çevresinde insanlar kaçışırken Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ise korumalar tarafından apar topar alandan çıkartıldı. Başkan Görmez dahil çok sayıda davetli resmen ölümden dönmüş oldular.

Aniden bastıran fırtına nedeni ile çöken platformdan ötürü törene kısa süreliğine ara verildi. Tekrardan başlayan törende butona basılarak temele ilk harc dökülerek tören bitirildi ve Başkan Görmez ve beraberindekil diğer davetliler daha sonra tören alanında ayrıldılar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal