Diyanet İşleri Başkanı Görmez: ''Herkes Bu Fitneden Uzak Dursun''

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Diyanet İşleri Teşkilatını FETÖ ile ilişkilendirmek büyük bir fitnedir dedi.

22.05.2017-15:32 - (Son Güncelleme: 23.05.2017-20:20) Diyanet İşleri Başkanı Görmez: ''Herkes Bu Fitneden Uzak Dursun''
"İslamofobiye Karşı Ortak Stratejiler" konferansında yurt dışından gelen din hizmetleri müşavirlerine konuşan Görmez, Teşkilatımızı FETÖ ile bağdaştırmanın milletimize 15 Temmuz kadar zarar vereceğini söyledi. Herkesi bu fitneden uzak durmaya çağırdı.

Mehmet Görmez, dini istikrara vurgu yaparak, ülkelerin dini bütünlüğü ve din bütünlüğünün o ülkeler için olmazsa olmaz olduğunu söyledi. Irak, Suriye, Yemen ve tüm İslam alemi Türkiye'ye çağrıda bulunuyor ve Türkiye'nin umut olduğunu ve Türkiye'nin bizim durumumuza düşmemeleri için dualarda bulunduklarını ifade etti. Din üzerinden münakaşa da bulunmanın ülkelere zarar verdiğini söyleyen Görmez, Din istikrarı için üç kurumun imam hatip liseleri, ilahiyat fakülteleri ve Diyanet İşleri Başkanlığının önemine vurgu yaptı. Bu üç kurumun ortaya çıkaracağı ortak akıl, ruh ve gönül bu ülkenin teminatıdır dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığına son zamanlarda zarar verilmesi konusuna değinen Görmez, bizi FETÖ ile ilişkilendiriyorlar , bu durum en az 15 Temmuaz kadar bu topluma zarar verir ifadesini kullandı.

Diyanet İşleri Başkanlığının !5 Temmuz gecesi önemli işler yapan kurumlardan biri olduğunu o gece her imamın ve her müezzinin manevi bir ordu kurarak kötülüklere karşı mücadele etmişlerdir. Ezanları susturan darbecilerden darbecileri susturan sala seslerini bu milletin semalarında yankılatan bu kurumun Diyanet İşleri Başkanlığı mensupları olduğunu söyledi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal