Devlet Bahçeli'den Sert Sözler!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Teröristler nerede ise orası temizlenmeli, taş üstünde taş, baş üstünde baş kalmamalıdır. Öncelikle Afrin mutlak surette temizlenmelidir' dedi

06.01.2018-09:49 - (Son Güncelleme: 06.01.2018-09:29) Devlet Bahçeli'den Sert Sözler!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Galleria Festival Alanı'nda gerçekleştirilen "1071 Proje ve Hizmetin Açılış ve Temel Atma Töreni"nde gerçekleştirdiği konuşmada, hem Türkiye'de hem de komşu coğrafyalarda olağanüstü gelişmelerin meydana geldiğini ifade etti.

Barış ve istikrarı tekrar sağlamak için çabalayanlarla, savaş ve kaosu hakim kılmak isteyenlerin adeta çatıştığını belirten Bahçeli, "Bölgede huzur ve refahı sağlamak isteyen ülkelerin karşısında dış müdahalelerle kriz ve karışıklıklar çıkarmaya çalışan, küresel güçlerin varlığı alenileşmiştir. İnsanlığı istikrarsızlığa, yer küreyi huzursuzluğa itmek için yoğun faaliyet gösteren sapkın eğilimler, şer ve şiddet cephesi tahrik ve tacizlerini sıklaştırmıştır." şeklinde konuştu.

MHP Lideri Bahçeli, ‘Kandil’le birlikte bilhassa Afrin, Cezire, Kobani, Tel Abyad, Münbiç insanlık düşmanlarının denetimi altındadır. Türkiye'nin bekasını müdafaa amacıyla, vatan topraklarının mücavir alanlarında tek bir terör örgütünün varlığına bile asla müsaade edilmemelidir. Teröristler nerede ise oraya girilmeli, taş üstünde taş, baş üstünde baş bırakılmamalıdır. Öncelikle Afrin mutlak surette temizlenmelidir" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal