Dev Terör Operasyonu! Onlarca Terörist Öldürüldü

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan terör operasyonlarında 17 terörist etkisiz hale getirildi.

08.05.2017-13:43 - (Son Güncelleme: 12.05.2017-19:45) Dev Terör Operasyonu! Onlarca Terörist Öldürüldü

İçişleri Bakanlığı son bir hafta içinde yapılan operasyonlar ile ilgili bilgi verdi.
İçişleri Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen açıklama; Bölücü terör örgütü ile yapılan mücadelede, Jandarma Özel Hareket, Polis Özel Hareket ve Jandarma Komando birlikleri iç güvenlik opersatonları için operasyonlar yaptı. Operasyonlar kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri ve Kara unsurlarınca 417 operasyon yapıldığı belirtildi. Operasyonlar sonucunda 214 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

17 TEÖRİST ETKİSİZ BIRAKILDI

Operasyonlar kapsamında ülke genelinde İstanbul, Antalya, Şanlıurfa, Şırnak ve Hakkâri’de 17 terörist etkisiz hale getirildi.

Güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda 279 ağır makineli silah ve tuzaklanmış olan 30 el yapımı patlayıcı ekipler tarafından başarı ile imha edildi. Diğer yandan 198 el bombası da ekiplerce yakalandı.

TERÖR SIĞINAKLARI ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Teröristlerin kullanmış olduğu Bingöl, Hakkari, Muş, Siirt, Şırnak, Tunceli Erzurum, Kars, Mardin, Tokat ve Van’da 30 sığınaklar güvenlik güçleri tarafından kullanılamaz hale getirildi.
Diğer yandan terör örgütü DEAŞ ile bağlantılı olduğu değerlendirilen 31 kişi ve FETÖ ile irtibatı olan 891 kişi gözaltına alındı.
Siber suçlardan ötürü de 41 kişi yakalandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal