Fenerbahçe Fernandao İçin Tahkim Kuruluna Gidiyor!

Beşiktaş'a attığı golün sevincini yaşarken aşırıya kaçan hareketleri nedeni ile ceza alan Fernandao için Fenerbahçe, cezanın iptali için Tahkim Kurulu'na gidiyor.

01.03.2018-15:07 - (Son Güncelleme: 01.03.2018-15:04) Fenerbahçe Fernandao İçin Tahkim Kuruluna Gidiyor!

Beşiktaş ile Fenerbahçe derbisinde attığı golün ardından sevinç yaşarken aşırıya kaçan hareketi sebebi ile PFDK tarafından iki maç ceza alan Fernandao adına Fenerbahçe resmen harekete geçerek Tahkim Kurulu'na başvuru gerçeklleştirdi.

Yapılan savunmada Fernandao'nun aldığı cezanın iptali için ve iptal edilmezse bile cezanın ertelenmesini isteyen Fenerbahçe'ye Tahkim Kurulu'nun nasıl bir yanıt vereceği de şimdiden merak edilmeye başlandı.

Diğer taraftan PFDK'da gerçekleşen oylamada Fernandao'ya verilen cezanın oybirliği ile değil de oyçokluğu (4'e 3) sağlanması, daha evvel Van Persie'nin "dil hareketinde" PFDK tarafından verilen üç maçlık cezanın Tahkim tarafından "bu sportmenliğe aykırılıktır" sebebi ile 1 maça düşmesi ve Talisca konusunda da 1 karşılaşmalık cezayı yine "sportmenlik dışı hareketten" onaması Fernandao'nun cezasının hafifleyebileceğinin sinyalini verdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal