Cumhurbaşkanı Tehdit Edilirken Alkışlayanlar Hesap Verecek!

Erdoğan’ın tehdit edildiği TUSKON’un 2014’teki genel kurulu inceleniyor. Uzman ekip, tehdit içerikli sözleri alkışlayanları tespit edecek.

21.08.2016-15:16 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Cumhurbaşkanı Tehdit Edilirken Alkışlayanlar Hesap Verecek!

FETÖ PDY'nin finans ayağına yapılan operasyonların odak noktasında bulunan TUSKON'un, 17-25 Aralık darbe girişiminin ardından 1 Mart 2014'te yaptığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tehdit edildiği genel kurul takibe alındı.

5. Genel Kurul'da konuşan TUSKON Başkanı firari Rızanur Meral, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Paralel Yapı'nın inlerine girileceği demecine gönderme yaparak, "Yakın bir gelecekte kimlerin inlerde yaşadığını kimlerin saklanacak in arayacağını, kimlerin müsvedde, kimlerin asıl olduğunu herkes görecek" demişti.

TEHDİT ETMİŞTİ

Hükümeti ve Erdoğan'ı adeta tehdit eden Meral, bu sözleri ile 17/25 Aralık darbe girişimini de sahiplenirken, o skandal sözlerin ardından salonda bulunan ve elebaşı Fetullah Gülen'e yakınlığıyla bilinen yüzlerce iş adamı Meral'i dakikalarca ayakta alkışlamıştı.

Kamuoyunda nefret uyandıran sahnede alkış tutarken görülen bazı işadamları deşifre olmuştu. İşte bu görüntüler TUSKON'a ilişkin FETÖ operasyonu dosyasına delil olarak girerken Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri görüntüler üzerinde titiz bir çalışma başlattı.

Özel ekip kuran İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ömer Kumlu görüntüleri detaylıca inceletip Cumhurbaşkanını tehdit eden konuşmayı ayakta alkışlayan tüm kişilerin kimlik bilgilerini tespite çalışıyor. Alkış tutan isimler belirlendikçe haklarında yasal işlem başlatılacak. TUSKON'a ilişkin dosyada isimleri daha önceden belirlenen birçok işadamı şüpheli durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal