Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Reis-i Cumhur Erdoğan Müjdeyi Verdi: İnsansız Tank Geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'deki 11. Kalkınma Planı Tanıtım toplantısında konuştu.

21.02.2018-15:41 - (Son Güncelleme: 21.02.2018-17:00) Reis-i Cumhur Erdoğan Müjdeyi Verdi: İnsansız Tank Geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kötü komşuların bizi en sonunda silahlı ve silahsız insansız hava aracı sahibi yaptılar. İnsansız hava araçlarının yanında insansız tankları da yapmalıyız" dedi.

Reis-i Cumhur Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları;

Bugün açılış toplantısı vesilesi ile beraber olduğumuz 11. Kalkınma Planı hazırlık çalışmalarının olumlu geçmesini diliyorum. Görev almış ve alacak olan herkese şahsım ve Türk halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum.

İnsanlık daha iyi bir yaşam arayışı içerisinde olmuştur. Kalkınma yarışı büyük bir rekabet içerisinde devam etmektedir. Biz de milletimize hizmete talip olurken adalet ve kalkınmayı iki temel önceliğimiz olarak belirlemiş bulunmaktayız.

Tüm potansiyeli ile milletimize inanarak yola çıkmıştık. Nitekim 15 yıllık iktidarımız boyunca elde ettiğimiz başarılar tüm Cumhuriyet tarihinin üzerine çıkmıştır.

FIRSAT VE RİSKLERİ EN İYİ ŞEKİLDE DENGELİYORUZ

Bu süreçte fırsat ve riskleri en iyi şekilde dengede tutup, kaynakları azami ölçüde değerlendirebilen ülkeler amaçlarına ulaşacak. Bunu yapmayan devlet ve milletler ise geri kalmaya devam edecektir. Hedeflerimize ulaşmanın en önemli nedeni, planlamadır...

Acil eylem planı, 9. ve 10. kalkınma planı, vizyon 2023 belgemiz en somut belge. Bugün bölgemiz ve tüm dünyada oluşan gelişmeler bunun örnekleriyle dolu.

Sosyal ve manevi kalkınmayı da önemsemekteyiz. Birey odaklı, Milletimizin tüm kesimlerini kucaklayan bir çerçeveye oturtmayı başarmış bulunmaktayız. Hem fiziki altyapıya hem de milletimize yatırım yapmış bulunmaktayız. Ulaştırma, enerji ve tarıma yönelik yatırımların yanı sıra birçok alanda da yatırımlarımız ile önemli bir yükseliş sağlamak bulunmaktayız.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;