Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batman'da Konuştu!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Batman'da önemli açıklamalarda bulundu.

03.02.2018-15:51 - (Son Güncelleme: 03.02.2018-17:04) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batman'da Konuştu!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Batman'da hakla hitap ediyor.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları şu şekilde:

3 yıllık hasretten sonra tekrar Batman'da olmanın bahtiyarlığını duyuyorum. Tüm Batmanlı vatandaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Burada gösterdiğiniz muhabbet tablosu dostlarımıza güven düşmana korku veriyor.

Biz anamuhalefet gibi istediğimiz sonucu alamayınca bunu halka bağlamıyoruz. Biz kendimizde hatayı arıyoruz. Tehditle şantajla oy toplayan partilerden de değiliz.

825 terörist etkisiz hale getirildi. Şuan da bu rakam çok daha ilerledi. Kimler var karşımızda Batı var. ABD'nin verdiği silahlarla savaşan teröristler var. PKK-PYD-YPG var.

Avrupa Parlamentosu'ndaki zavallılara şunu bilsin biz o bölgeyi terörden arındırmak için harekete geçtik. Sonuna kadar da gideceğiz.

Türkiye AK Parti zamanında özgürlük siyasetiyle tanıştı. Sorunlarımızın üzerine büyük bir cesaretle gittik ve çözüme ulaştık.

Türkiye'yi yurtdışına şikayet edenleri biz çok iyi biliyoruz. Bunların cinsini çok iyi biliriz. Neler yaptılar neler yapıyorlar hepsi kayıtları elimizde.

Çocukları zorla dağa kaçırılan anaların yürek feryatlarını duymadılar. Aydınlara sesleniyorum. Bunların aklına hak hukuk demek gelmedi. Terör örgütü camilerimize alçakta saldırırken seslerini duydunuz mu?

Biz bu ülkeyi sokakta bulmadık, onun için meydanı kanı bozuklara vermeyeceğiz. Bizim yardım kapımız Allahtır. O bize yeter. 

Kapalı kapılar ardında hangi fitne kazanların kaynadığının farkındayız. Ne terör örgütlerinin nede onlara piyonluk yapan siyasetçi, sanatçı, aydınların bizi hedeflerimizden şaşırtmasına müsaade etmeyiz. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal