Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Bahçeli İddiası'na Flaş Yanıt!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanı yardımcısı olması yönünde çıkan haberler hakkında da açıklamalarda bulundu.

08.09.2017-12:50 - (Son Güncelleme: 08.09.2017-15:33)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan ziyaretinden önce Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen basın toplantısında, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Cumhurbaşkanı yardımcısı olması yönünde çıkan haberler hakkında da açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Çocuk doğmadan don biçiyorlar. Sayın Bahçeli ile şu anda gayet güzel bir ilişkimiz var. Bu güzel diyalogların giderek güçlenmesi ülkemizin geleceği konusunda önemli bir mesele. Görüşmelerin ardından her şey olabilir. CHP ve HDP'ye baktığınızda ise görüyoruz ki bunların yerli ve milli bir tarafları yok. Bunların aksine ülkeye sürekli saldırı peşindeler, Batı'ya şikayet etmek ederek onlarla işbirliği içerisindeler.’ dedi.

ZAFER ÇAĞLAYAN'A AÇILAN DAVA

‘Bu konu cidden çok ilginç bir mesele durumunda. Ben bunu bizzat Türkiye'ye karşı atılan bir adım olarak görüyorum. Bizim İran'la birlikte hassas ilişkilerimiz mevcut. Bu mesele hukuki mantık içerisinde ele alınamaz.!

ALMANYA TÜRKİYE GERİLİMİ

‘Almanya şu anda kendi içinde birbirleri ile çatışıyorlar. İşleri güçleri, AK Parti, Türkiye, Erdoğan. Bizimle ne dertleri var? Erdoğan'a, Türkiye'ye karşı vurmak onlara güç mü kazandıracak? Bu meseleyi nereye kadar sürdürecekler? İlerleyen zamanlarda uluslararası programlarda ne olacak? Hollanda'nın Başbakanı ile olduğu gibi mi olmak istiyorlar? Türkiye artık birçok şeyi geride bırakarak aşmış bir durumda. Türkiye’nin ilerlemelerinden rahatsız oluyorlar. Sonraki hedefimiz 2023'dür. 2023 yılında ülkemizi çok farklı yerlere taşımız olacağız.’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal