Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2019 Açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019 yılındaki ittifak ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

18.01.2018-10:12 - (Son Güncelleme: 18.01.2018-10:14) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2019 Açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019 yılındaki ittifak ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye milli güvenlik meselesinde her tür önlemi sağlarken 3 seçim birden meydana gelecek ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine resmen geçilecek. Böyle bir durumda, Türkiye'yi 2018 ve 2019 yılında nasıl bir tablo bekliyor olacak? Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın gündeme ilişkin merak edilenleri açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Afrin ile ilgili kararlılığımız en net şekilde ortaya kondu ABD, binlerce kilometre öteden gelip bir terör ordusu oluşturma hakkını buluyor kendisinde.

MGK ve Bakanlar Kurulu'nda da konuşuldu bu mesele. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'le de bir telefon görüşmesi gerçekleştirdim. Verdiğimiz mesaj son derece net. Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü PYD/YPG güdümünde SDG komutasında Suriye Sınır Güvenliği Gücü diye bir şeyin oluşturulması kabul edilebilir değildir. Orada bir terör koridoru oluşturulmasına izin veremeyiz.

CHP’DE YALAN BİTMEZ

Devlet Bahçeli, Afrin ve milli güvenlik hakkında hükümete tam destek olduğunu belirtti. BBP de aynı şekilde.

Fakat CHP lideri bu konuda neredeyse eleştiren bir tavır içinde. Bunlardan başka bir şey zaten bekleyemezsin.

Hiçbir zaman bu milletin yanında durmadılar ki. Şu anda yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali Adalar meselesini de AK Parti iktidarının üzerine yıkmaya çalışıyorlar. Bizimle ne ilgisi var? Zaten orada Yunanlılar malum hepsi şu an işgalci durumda. Bizim elimizde olup da hangi adayı kalkıp Yunanlılara verdik? Bunlarda yalan bitmez.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı doğru kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal