Cumhurbaşkanı Erdoğan Yenikapı İftarında Katar'a Bir Kez Daha Destek Çıktı

AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca düzenlenen iftar programında konuşan Reis-i Cumhur Katar'a destek çıktı.

09.06.2017-23:41 - (Son Güncelleme: 10.06.2017-10:13) Cumhurbaşkanı Erdoğan Yenikapı İftarında Katar'a Bir Kez Daha Destek Çıktı

15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİ DE UNUTULMADI! KÖRFEZ’DE KİMLERİN BU GİRİŞİME SEVİNDİĞİNİ BİLİYORUZ

15 Temmuz gecesi Türkiye'de alçakça darbe girişimi olduğu vakit Körfez'de kimlerin bu alçakların kalkıştığı girişime sevindiğini biz çok iyi biliyoruz. Birilerinin istihbarat birimleri var ise bizim de istihbarat birimlerimiz var.

KATAR'A DESTEK DEVAM EDECEK

Şimdi biz Türkiye olarak Katar'daki kardeşlerimize gıda yardımı yaparken, onlara destek çıkarken, onların yanında olmak ve ilaç muadili ürünleri ihraç ederken bu durumdan hoşnut olmayanlar var. Hiç kusura bakmayın, Türkiye Katar'a her türlü desteği vermeye devam edecek.

KATAR'IN TERÖRE DESTEK VERDİĞİNE HİÇ ŞAHİT OLMADIM

Her gün yeni bir bilgi çıkıyor konu ile ilgili. Katar'da çeşitli görevlerle ilgili kurulmuş vakıfları terör örgütü olarak lanse ediyorlar, böyle bir şey olmaz. O vakıfları ben de biliyorum ve ben de tanıyorum. Katar'ın bugüne kadar teröre destek verdiğine tanık olmadım.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AYET-İ KERİME İLE KATARI SAVUNDU

"Katar ufak bir memleket, bir yanlış yaparsanız şöyle yaparız !.." Öyle değil, öyle değil! Bırakın bu tür söylemleri.

Ne diyor Rabbimiz, "biz nice az iman etmiş toplulukları, iman etmemiş kalabalıkların üzerine galip kıldık" diyor.
Biz buradan hareketle kuvvetimizi alarak maksadımıza devam edeceğiz." diyerek iftar programı davetine icabet edenlere şükranlarını sundu.

REİS-İ CUMHUR ERDOĞAN’IN SUUDİ YÖNETİMDEN RİCASI

Bilhassa Suudi yönetimine bir ricam var: Siz körfezin en önemlisisiniz, en güçlüsüsünüz, biz size hadimü'l haremeyn iş-şerifeyn dedik. Siz hasımlıkları değil, özellikle siz orada kardeşliğin baş tacı olmalısınız, onları ortak bir paydada buluşturup bir araya getirmelisiniz ve Suudi Arabistan'a da hadimü'l-haremeyn iş- şerifeyn olarak yakışır diyorum, bunu yapması lazım ve bunu da bekliyoruz. Bu da bizim hakkımızdır." diyen Recep Tayyip Erdoğan Körfez ülkelerine  ricada bulunup mesaj gönderdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal