Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Osmanlı Tokadını Atarız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Eskişehir 6. Olağan İl Kongresinde müjdeye doğru koşuyoruz dedi ve bize saldıranlara Osmanlı tokadını atarız dedi.

17.02.2018-16:35 - (Son Güncelleme: 17.02.2018-17:27) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Osmanlı Tokadını Atarız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu yolda inanarak yürüyoruz, müjdeye doğru koşuyoruz. Allah'ın izni ile zafer her an daha yakın" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları;

Sabah itibariyle 1595 terörist etkisiz hale getirildi. Gerekli olduğunda başta şahsım ve hep birlikte o yola gireriz. Mehmetimiz zaten yolda. Ne dediler düğüne gidiyoruz. Büyük bir mücadele... İnşallah fetih yakındır. Bu yolda inanarak yürüyoruz, müjdeye doğru koşuyoruz. Allah'ın izni ile zafer her an daha yakın. Bu teröristler karşısında inançlı Mehmetimiz bu imanlı milletimizin dualarıyla zaferi kucaklayacak.

OSMANLI TOKADINI ATARIZ

Birileri Afrin'e gitmeyi lüks görebilir. Birileri oralarda barış rüzgarları estireceğini zannedebilir. Diyorum ki bize saldıranlara karşı biz Osmanlı tokadını atarız. O bana saldıracak o bize saldıracak. Kilis'te Hatay'da 100'e yakın kardeşimiz şehit olacak. Öbür yanağımı da uzatacağım gel buna da vur mu diyeceğiz. Biz Osmanlı tokadını atarız.

Aynı şeyi nerede yaptık? Cerablus'ta El Bab'da Rai'de yaptık. 3,5 milyon Suriyeli kardeşimizi kendi vatanlarına yollayacağız. Fırat Kalkanı'nda ne yaptıysa Afrin'de de bunu yapacağız. Fırat Kalkanı Harekatı'nda ne yaptıysak Afrin'de onu yapacağız.

2019 seçimleri ülkemiz için en kritik seçimlerinden biri olacak. Türkiye'nin 2019 kavşağını da başarıyla dönmekten başka şansı yoktur. Bu süreçte durma, duraksama, rehavete kapılma lüksümüz yok. Bizim yapacak daha çok işimiz var.

25 havalimanı 57 oldu. İstiyoruz ki vatandaşımız evinden çıkıp 15 dakikada havalimanından istediği yere gitsin.Eğer Atatürkçüysen bu ülkeyi muhasır medeniyetler seviyesine yükseltmek için ne yaptın.

DÜNYAYA SESLENİYORUM

Buradan dünyaya sesleniyorum. Dünyada şu anda bir numaralı havalimanını biz yapıyoruz. Bu yılın sonuna kadar yılda 150 milyon yolcu kapasiteli havalimanımız açılıyor. 2023'te bu sayı 200 milyona çıkacak ve bir numara. Buralara durup dururken, yan gelip yatarak gelmedik. Bilir misiniz THY, dünyada ilk 7'inin içinde.

"BU HAREKETİN KÖKLERİ HİRA DAĞI'NDA..."

AK Parti olarak 17 yıllık bir hareket olsak da bizler zengin bir medeniyetin temsilcisiyiz. Biz kökü mazide olan gözü ati'de bir geleneğin bugünkü mümessilleriyiz biliyorsunuz değil mi? Bu hareketin kökleri Hira Dağı'nda, Malazgirt'te, Dumlupınar, Sakarya, Çanakkale'dedir. Bu davanın temelinde Şeyh Edebali'nin vasiyeti, Seyit Onbaşı'nın cesareti Hasan Polatkan'ın hizmet aşkı var. Biz daha 21 yaşında genç bir padişah iken 'Ya ben Bizans'ı alırım ya da Bizans beni...' Sultan Fatih'in torunlarıyız... Ve elbette biz Allah'tan başka zafer sahibi yoktur diyen bir tevekkülün temsilcileriyiz.

"MAKAMLARA RANT KAPISI OLARAK BAKANLAR..."

Biz ana muhalefetin başındaki zat gibi 9 seçim kaybetmesine rağmen koltukta oturanlardan olmadık. Makam hırsı olanlar, makamlara rant kapısı olarak bakanlar bu kutlu çatının altına barınamadılar. Bunun için sürekli kendimizi yeniliyoruz. Tespit edebildiğimiz kadarıyla eksikliğimizi tespit ediyoruz. Gece gündüz demeden bu vatana hizmet etme aşkı ile yürüyoruz. Gençler burayı ezberleyelim. Ben gelmedim kavga için benim işim sevgi işi. Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;