Çocuklar Duymasın'da FETÖ Skandalı!

Yıllar sonra yeniden ekrana gelmeye başlayan Çocuklar Duymasın dizisinin geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümünde skandal bir olay yaşandı.

31.07.2017-12:52 - (Son Güncelleme: 01.08.2017-11:18)

İlk bölümü 2002 senesinde yayınlanan Çocuklar Duymasın isimli televizyon dizisi, farklı kanallarda 7 sezon yayın gerçekleştirdi. Yeni bölümleriyle tekrardan ekrana gelen dizi, çok fazla ilgi görüp gününde 1.sıraya oturmuştu.

Çocuklar Duymasın’ın yeni bölümünde skandal bir olay gerçekleşti. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda dizide kullanılan bir kitaplıkta Haluk ve Meltem karakterlerinin konuştuğu sırada arkada bulunan kütüphane rafındaki detay dikkat çekti. Rafta ‘Barış Köprüleri’ isimli kitabın yer aldığı gözlerden kaçmadı. Bu kitabın terör örgütü FETÖ'nün dünya ülkelerindeki yapılanmalarının en önemli basamağının anlatıldığı 'Barış Köprüleri' adlı kitap olduğu yorumları yapıldı.

ÇOCUKLAR DUYMASIN REYTİNG GALİBİ OLMUŞTU

Yeniden ekranlara geri dönen Çocuklar Duymasın dizisi reyting rekoru kırmıştı. Çocuklar Duymasın yoğun ilgiyle karşı karşıya kalmıştı.Kanal D ekranlarında yeniden yayınlanmaya başlayan 'Çocuklar Duymasın'ın reytinglerde ne yapacağı merak ediliyordu. Sevilen dizi reyting sıralamasında birinciliği kimseye kaptırmadı. Çocuklar Duymasın yıllar sonra başlayan ilk bölümüyle reytingte birinci olurken, dizinin tekrar olarak verilmesi de ikinci sırada yer aldı. Reyting sonuçlarıyla da herkesin diziyi dört gözle beklediği anlaşılmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal