CHP Kurultayı'nda Skandal! İnce Çılgına Döndü

Kemal Kılıçdaroğlu'nun mükerrer oyların Muharrem İnce adına sayılmasına yönelik isteği İnce'yi sinirlendi. Delegelere tepki gösteren İnce, "Lütuf istemiyorum... Daha bana müzik bile çalmıyorsunuz" diyerek tepkisini dile getirdi.

03.02.2018-19:59 - (Son Güncelleme: 03.02.2018-19:44) CHP Kurultayı'nda Skandal! İnce Çılgına Döndü

CHP'nin 36. Olağan Kurultayı'nda Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin, adaylık başvurusuna dönük imzaların incelenmesi neticesi 115 oyla genel başkan adaylığı için yeterli oyu bulamadığı ifade edildi.

MUHARREM İNCE VE KEMAL KILIÇDAROĞLU YARIŞIYOR

Genel Başkan adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, mükerrer oyların Muharrem İnce lehine sayılması isteğinden sonra seçimde iki adayın yarışacağı beyan edildi. Divan Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir dilekçe vererek mükerrer reylerin İnce lehine sayılmasını önerdiğini ifade etti.


"MÜZİKTE BİLE ADALETİNİZ YOK"

Bu durumun hemen ardından kürsüye çıkan CHP Yalova Milletvekili M.İnce, "Ben o 48 arkadaşıma sesleniyorum. Ben bu lütufla aday olmam." dedi. İnce, ilk önce CHP'de ardından Türkiye'de değişim istediklerinin vurgusunu yaptı ve ekledi. "Adalet kurultayı diyorsunuz, bana müzik bile çalmıyorsunuz. Müzikte bile adaletiniz yok sizin. Cesaret diyorsunuz, dokunulmazlıklarda 'evet' oyu veriyorsunuz. Yoldaşlarım, hepinizin gözünün önünde oluyor bunlar. Buna dur deyin." sözleriyle tamamladı.

Son Dakika GÜndem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal