Acun Ilıcalı Turabi Ve Adem Kavgasına Açıklık Getirdi!

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, konuk olduğu 'Survivor Ekstra' programında All Star takımında yarışan Turabi ve Adem'in kavgası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

27.03.2018-10:23 - (Son Güncelleme: 27.03.2018-10:15) Acun Ilıcalı Turabi Ve Adem Kavgasına Açıklık Getirdi!
Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, konuk olduğu 'Survivor Ekstra' programında All Star takımında yarışan Turabi ve Adem'in kavgası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dört kız çocuğu babası Acun Ilıcalı, All Star takımında mücadele eden Turabi ve Adem arasında yaşanan kavganın görüntülerini yayınlanıp yayınlanmayacağı hakkında, "Çok sevimsiz bir olay yaşandı. Araçla giderken hiç tasvip etmediğim, üzüldüğüm bir olay yaşandı. Şiddetsel bir durum asla söz konusu değil. Televizyonculukta her şeyi yayınlayamıyorsunuz. Yayınlarsanız ceza yiyorsunuz. Çocuklar bizi izliyor" açıklamasını yaptı.

Ilıcalı, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "İki yarışmacının karşılıklı söylediği sözler çok üzücü. İnsan kendini kaybettiği zaman çok ağır konuşur. Yarışmacı kaybetmek istemiyoruz. Fiziksel müdahale ve tehdit varsa buna izin vermeyiz. Bu olayda fiziksel bir durum yok" dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal