Büyük Oyunu Tekrar Hortlattılar: İkinci Sevr

Takvim gazetesi köşe yazarı Bülent Erandaç, batılı güçlerin ikinci Sevr'i Türkiye'ye dayatmaya çalıştığını, darbe girişiminin ve bombalı saldırıların bu oyunun birer parçası olduğunu yazdı.

23.08.2016-12:08 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Büyük Oyunu Tekrar Hortlattılar: İkinci Sevr
Olayın aydınlanması an meselesi... İhanet şebekesinin 15 Temmuz işgal girişiminin ardından FETÖ'nün terör ikizleri PKK ve DAEŞ harekete geçti. Gerek firarda olan, gerekse halen tespit edilemeyen FETÖ militanlarının yardımıyla önce PKK arkasından DAEŞ; ahlaka, vicdana sığmayan eylemlere imza attı.

Belki de dünya tarihinde ender görülen eylemler gerçekleştiren bu örgütlerin amacı belli! 15 Temmuz'da işgal edemedikleri Türkiye'yi, içeride kaos çıkararak çökertmek. PKK önce Karadeniz illerini, sonra da milliyetçi kimliği ön plana çıkan Elazığ'ı hedef seçti. DAEŞ ise Suriyeli mültecilerin çoğunlukta olduğu Gaziantep'teki Kürt düğününü. Gaziantep saldırısının 2 hedefinin olduğu çok açık! Birincisi Suriyeli mültecilere yönelik kitlesel bir eylemin fitilini ateşlemek, ikincisi de Kürt-Türk çatışması oluşturmak. Kısacası; tankla, uçakla ulaşamadıkları hedeflerini iç kaos çıkararak gerçekleştirmek.

Ancak, yine Türkiye'yi ve Türk milletini iyi okuyamadıkları için baltayı taşa vurdular. Gerek Diyarbakır'da, gerek Elazığ'da, gerekse Gaziantep'teki saldırıdan sonra vatandaş bırakın birbirine düşmeyi, birbirine ters bile bakmadı. Hatta, tek vücut terörü lanetleyen mitingler düzenledi. Bunda, saldırılarda çocukların kullanılmasının ve hayatını kaybedenlerin çoğunun da çocuk olmasının çok büyük etkisi var.

Gelelim Gaziantep saldırısıyla ilgili aldığımız bilgilere!

Bir kere olay yerinde ve yakınında kamera olmaması en büyük handikap. Güvenlik güçleri, olayın aydınlatılabilmesi için derhal harekete geçti ve bölgede DAEŞ terör örgütü yapılanmasının 2 kilit ismini sorgulamaya başladı. Bu sorgunun ardından saldırının perde arkası, azmettiricileri tek tek ortaya çıkarılacak.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal