TSK'dan Afrin'deki Sivillere Yardım Eli

Türk Silahlı Kuvvetleri, Afrin'de terör gruplarından temizlediği Mervane köyünde yaşayan sivillere şefkat elini uzattı. Bölgede yaşayan halkı kadın-erkek, çocuk-yaşlı demeden tüm köyü sağlık taramasına aldı, ihtiyaçlarını karşıladı.

22.02.2018-10:32 - (Son Güncelleme: 22.02.2018-10:21) TSK'dan Afrin'deki Sivillere Yardım Eli

Türk Silahlı Kuvvetleri, Afrin'de sınırlarını korumak adına ve terör gruplarını temizlemeye yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na başarılı bir şekilde sürüyor.

TSK YARDIM ELİNİ UZATTI

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı askeri hekimler, Afrin'in güneybatı bölgesinde terör grupları YPG/PKK-DAEŞ'ten temizlenen Mervane köyünde çoğunluğu kadın ve çocuk onlarca hastaya şifa oldu, ihtiyaçları giderildi.

TSK'DAN SİVİLLERE İNSANİ YARDIM

Muayene esnasında Özgür Suriye Ordusu (ÖSO)'ndakiler de çeviri yaparak destek verdi. TSK ve harekatlara destek veren ÖSO, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu zamana dek terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ'ın ablukasındaki Afrin'in 5 bölgesinde ki bunlardan biri belde merkezi, 63'ü köy, 6'sı köy altı yerleşim ve 20'si stratejik dağ veya tepe, biri terör örgütü YPG/PKK'nın üssü olmak üzere 91 hedefi örgüttün elinden kurtarmıştı. TSK ve ÖSO, terör gruplarından temizlenen lokasyonlarda sivillere giyim, sağlık ve yiyecek yardımında bulunuyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal