Bunu da mı Yapacaktınız! Zaman'dan PKK Medyasına Destek!

7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinden önce PKK’nın siyasi uzantısı HDP’ye tam destek veren, PKK’nın kanlı eylemlerini bile devlete yıkmaya çalışan FETÖ medyası artık bu kirli ittifakı gizlemiyor.

01.02.2016-15:45 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Bunu da mı Yapacaktınız! Zaman'dan PKK Medyasına Destek!

Aylardır PKK terör örgütüne açık destek veren Birgün gazetesi’nin yardım kampanyasına destek olan Zaman Gazetesi, okurlarına “PKK medyasına maddi yardımda bulunalım” çağrısı yaptı. Zaman okurları PKK medyasına yardım kampanyası başlatılmasına sert tepki gösterdi.

Pazar günü Fetullahçı Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen Abant Platformu'nda - ittifakı bir kez daha gözler önüne serilmişti. Abant Platformu'nun PKK ağzıyla hazırlanan sonuç bildirisinde devlet "katil" ilan edilirken eli kanlı terör örgütünden tek kelime bahsedilmemişti. 

ZEKAT PARALARIYLA FİNANSE EDİLEN 'DAN PKK MEDYASINA YARDIM KAMPANYASI!

7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinden önce PKK'nın siyasi uzantısı HDP'ye tam destek veren, PKK'nın kanlı eylemlerini bile devlete yıkmaya çalışan FETÖ medyası artık bu kirli ittifakı gizlemiyor. Aylardır PKK terör örgütüne açık destek veren Birgün gazetesi'nin yardım kampanyasına destek olan , okurlarına "PKK medyasına maddi yardımda bulunalım" çağrısı yaptı. 



ZAMAN OKURLARINDAN "BUNU DA MI YAPACAKTINIZ" TEPKİSİ

Zaman'ın PKK medyası için başlattığı yardım kampanyası en çok FETÖ medyası okurlarından ve Gülen sempatizanlarından tepki aldı.

"Bizim bağışlarımızla çıkan gazete nasıl PKK medyası için bağış kampanyası yapar. Her gün şehit cenazeleri gelirken nasıl bu medyaya destek verelim" diyen Zaman okurları sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirdi. 

Kaynak: Sabah

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal