Başbakan Yıldırım Balıkesir İl Kongresi'nde Konuştu! Al PKK'yı Vur YPG'ye

AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan olan Binali Yıldırım Balıkesir İl Kongresi'nde konuşma gerçekleştirdi.

03.02.2018-19:10 - (Son Güncelleme: 03.02.2018-19:22) Başbakan Yıldırım Balıkesir İl Kongresi'nde Konuştu! Al PKK'yı Vur YPG'ye

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanvekili ve Başbakan Yıldırım: "(Zeytin Dalı Harekatı) dönem dönem çıkıp bu husus ile alakalı bilen de bilmeyen de yorumda bulunuyor, ahkam kesiyor. Ana muhalefet partisinin kimi kendini bilmez vekilleri çıkıp 'PYD terör örgütü değil' gibi bir yorumda bulunabiliyor.Bu ne ahmakça bir şeydir, bu ne aymazlıktır.PYD'nin, YPG'nin PKK ile aynı örgüt olduğunu bunlar bilmiyor mu? Tabi ki biliyorlar.

PYD'NİN ZULMÜ GÖZ ARDI EDİLİYOR

"Bazı sözüm ona insan hakları örgütleri; PYD, PKK, DEAŞ, bunların Afrin lokasyonunda yaptığı zulümleri, katliamları, işkenceleri göz ardı ediyor ve Türkiye'ye tavsiyede bulunuyorlar. 'Aman sivil katliamlar olmasın.' Sivil katliamı kim yapıyor? Harekat 15'inci gününde, Afrin bölgesinden Kilis'e, Hatay'a, Reyhanlı'ya, Kırıkhan'a 90'dan fazla roket geldi. Sivil vatandaşlarımız hayatını kaybetti, 100'den fazla yaralımız oldu. Sivillerin zarar gördüğü tek ülke varsa o da Türkiye'dir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal