Can Bonomo'yu Şaşırtan Mesaj!

Can Bonomo'nun 2011 yılında kaybettiği annesi Güneş Bonomo'nun annesinin facebook hesabından ilginç bir mesaj yayınlandı.

29.03.2018-12:11 - (Son Güncelleme: 29.03.2018-11:57) Can Bonomo'yu Şaşırtan Mesaj!

Genç şarkıcı Can Bonomo, 2011 yılında annesi Güneş Bonomo'yu kanser hastalığından kaybetmişti. Güneş Bonomo'nun Facebook hesabından 'Oğlum ben annen nasılsın? Bu özel sırrımız olsun. Burada arada iletişim hakkımız var. Ben iyiyim. Ölmeden birine borcum vardı. Burada çok ağır geliyor. Sana hesabını iletsem oraya 10 bin euro yatırır mısın? Ben annen güneş gibi parlak ol' mesajını gönderdi. Bu mesaj üzerine Can Bonomo kısa bir süreliğine şoka girdi. Annesinin hesabı hacklenen Casn Bonomo, yayınlanan mesajın altına şunları yazdı: 

'NERELERE GELDİK BE'

'İnsanlık 101. Sol taraf alelade bir konser paylaşımımın altına farklı bir inanışım olduğu için yazılan 1000'lerce din sömürüsü, propaganda ve karalamanın yalnızca bir kısmı. Sağ taraf kanserden kaybettiğim annemin Facebook hesabını hack'leyerek ölmeden önce edindiği dostları ve ailesinden para dilenen bir mahlukat. Yoruma kapalı ilk post'um bu. İyi kalpli insanlar görsünler, neye oranla iyi olduklarına baksınlar. Kötü insanlar gülüp geçsinler, gazetelerine yazıp satsınlar. Nerelere geldik be... Hadi, iyi uykular.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal