Bakan Soylu'dan ŞOK Açıklama! İsrail Bilerek Uçaklarımız Vermiyordu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadelede Türkiye'nin gücü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

18.05.2017-15:19 - (Son Güncelleme: 22.05.2017-09:16) Bakan Soylu'dan ŞOK Açıklama! İsrail Bilerek Uçaklarımız Vermiyordu

Altınova Belediyesi hizmet binası açılışında konuşan Bakan Soylu, Türkiye'nin gücünün her geçen gün arttığını ve bunu birilerinin engellemeye çalıştığını herkesin gördüğünü söyledi.

Savunma Sanayi Fuarı'na gittiğini söyleyen Bakan Soylu mühendislerimizin yaptıklarının guru verici olduğunu ve buraya nerelerden gelindiğini hatırlattı. Terörle mücadelede İnsansız Hava Uçaklarını (İHA) bile İsrail'den aldığımızı söyleyen Bakan Soylu ''uçaklarımız bozuluyordu bizede tamir edilmesi için gönderdiğimiz zamanlar bize terörün en hareketli zamanlarında geri vermediklerini biliyoruz'' dedi.

TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL

Türkiye'nin artık yapılanları karşılıksız bırakmayacağını ifade eden Bakan Soylu, Türkiye artık eski Türkiye değil ifadelerini kullandı. Türkiye'nin her geçen gün büyüdüğünü ve gelişen ekonomimizle doğru ve güvenli adımlar atarak düşmanlarımıza karşılık vericeğiz dedi.

Güvenlik güçlerimizin, teröristlerin sığınakalarını etksiz hale getirdiklerini söyleyen Bakan Soylu, yaklaşık 1 aydır polis özel harekatlarımız, Jandarma Özel Harekatlarımız hep beraber ortaya koydukları mücadele teröristlere göz açtırmadıklarını ifade etti.

Bakan Soylu, ülkemizin son 300 yılın en güçlü dönemini yaşadığını belirtti ve güvenlik güçlerimizin moralinin en yüksek seviyede olduğunu söyledi ve kimsenin bu güzel ülkeyi zayıflatamayacak dedi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal