Arnavut İmamın Erdoğan İçin Söyledikleri Sosyal Medyayı Salladı

Kosova'da Arnavut İmam Fadil Musliu'nun Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Cumhuriyeti için söyledikleri, kısa sürede sosyal medyada en çok izlenen videolar arasına girdi.

14.08.2016-17:52 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Arnavut İmamın Erdoğan İçin Söyledikleri Sosyal Medyayı Salladı

Arnavut İmam Musliu konuşmasında: "Çok samimi söylüyorum. Herkesin bunu beğenmesi normaldir. Bugün Dünya'da Müslümanları temsil eden tek ülke ve lider Türkiye'dir.

Türkiye'nin liderini Arnavut imamlar, İngiliz imamlar, Amerikalı imamlar, Arap imamlar sakallı yada sakalı olmayanlar, bütün bunlar onu seviyor. Çünkü dünyanın Müslümanlara yaptığı gerçekleri açık açık söylemektedir.

Hacı Recep'e (Recep Tayyip Erdoğan) 14 defa suikast teşebbüsünde bulunuldu, Hacı diyorum çünkü kendisi hacıdır ve medrese bitirmiştir. Birisi dedi ki onun ölümü çok uzak değil, Allah ne derse o olur dedim. Bana bir suikast hazırlanırsa, hemen bu kapının önünde öldürürler çünkü ben hazırlıklı değilim o ise hazırlıklıdır.

O, dünyaya Müslüman olarak entergre olmak isteriz diye örnek veriyor Kur'an da okuyor. Kosova'ya geldiğinde ben çok mutlu oluyorum." ifadeleri yer alıyor.

DHA

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal