Ara Gülerden Cumhurbaşkanımıza Övgü

Başarılı fotoğraf sanatçısı Ara Güler, Kısıklı’daki evinde fotoğraflarını çektiği Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı çok cesur ve güçlü bulduğunu söyledi

19.02.2018-11:05 - (Son Güncelleme: 19.02.2018-11:16) Ara Gülerden Cumhurbaşkanımıza Övgü

Dünyaca ünlü başarılı fotoğraf sanatçısı Ara Güler, Basın mensuplarına çok kritik açıklamalarda bulundu. Başarılı fotoğrafçı Amerika'nın, savaş kendinden ırak memleketlerde olsun da nerede olursa olsun düşüncesi içinde olduğunu ve orta doğuda terör örgütleri üzerinden karışıklık çıkarmaya çalıştığını söyledi. Amerikan Başkanı Trump'ın da iplerininin başkasının elinde bir kukla olduğunu belirten Güler, karışıklığı ve savaşıTrump'ın değil, aslında CIA'in çıkarmak amacında olduğunu belirtti.

ABD'YE KAFA TUTAN TEK LİDER ERDOĞAN

Değerli Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın da fotoğraflarını çektiniz öyle değil mi?

Kısıklı'da çektim, evinde. Çok hoş bir evi var. Kütüphanesi de çok özel. Misafirperverliğine hayran kaldım. Beni Çok güzel ağırladı evinde. Çok samimi bir şekilde karşıladı, kapıya kadar da eşlik etti. Büyükşehir belediye başkanlığından beri bilirim kendisini. Aynı mahallenin çocuklarıyız. Erdoğan'ı lider olarak da beğeniyorum.

Çok cesur bir kere. Hangi halkın lideri Amerika'ya böyle meydan okudu. Hangi lider Amerika'nın aleyhine tek kelime edebildi bugüne kadar Erdoğan'dan başka? Bugüne kadar gelen Cumhurbaşkanları ne yaptı? Demirel'e örneğin  Morrison Süleyman derlerdi. Şimdi öyle mi? Erdoğan dünyaya 'Biz varız' diyor, Amerika'nın politikalarına meydan okuyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal