Antalya'da Korkunç Patlama! Ölüler Var

Antalya'nın Döşeme Mahallesinde patlama yaşandı. Gerçekleşen patlama sonucu 2 kişi öldü.

17.05.2017-09:20 - (Son Güncelleme: 17.05.2017-11:18) Antalya'da Korkunç Patlama! Ölüler Var

AA muhabiri almış olduğu bilgiye göre, Antalya Döşeme Mahallesi’nde büyük bir patlama yaşandı. 4 katlı TOKİ konutlarının 3. Katında gerçekleşen patlama sonrası vatandaşlar olayı polise haber verdiler. Polis ekipleri vatandaşlardan aldıkları ihbar üzerine olay yerine intikal ettiler.

OLAY YERİNDE İNCELEME YAPILDI

Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle mücadele ekipleri patlamanın olduğu binanın etrafını çevirdi. Polis ekipleri patlama yaşanan yerde geniş çaplı inceleme faaliyeti yaptı.
İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya patlama olan bölgeye gelerek arama tarama ve inceleme faaliyetlerinde bulundu.
Celal Uzunkaya gazeteciler ile gerçekleştirdiği açıklamada şu ifadelerde bulundu:

''PATLAMA BİR TERÖR OLAYI DEĞİLDİR''

''Olay yerinde iki kişi hayatını kaybetti. Gerçekleşen patla sebebiyle uzun süreli bir arma gerçekleştirdik. Şuna patlamanın tam olarak nedenini bilmiyoruz ancak tüp patlaması olabilir. Patlamanın neyden kaynaklandığı üzerine çalışmalarımız devam ediyor. Olay yerinde patlama sonrası bir erkek biri kadın ölü olarak bulundu. Olay yerinde geniş çaplı incelememiz devam ediyor. Şunu kesin olarak söylemek isterim olay bir terör olayı değildir.'' dedi.

HAYATINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ AÇIKLANDI

Diğer yandan Antalya’da yaşanan patlamada hayatını kaybedenlerin isimleri de belli oldu. Hayatını yitiren kadının ismi Nurcan Erkeğin ismi ise Mustafa olduğu öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal