Antalya'da Demokrasi Mitinginde Patlama!

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda demokrasi mitinginin devam ettiği sırada bir seyyar mısırcı tezgahındaki tüp patladı. 2 kişi hafif yaralandı.

03.08.2016-22:21 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Antalya'da Demokrasi Mitinginde Patlama!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından Antalya'da "demokrasi nöbeti"nin tutulduğu Cumhuriyet Meydanı'nda patlama meydana geldi.

Antalya'da 15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlayan 'demokrasi nöbeti'nin yapıldığı Cumhuriyet Meydanı'nda patlama meydana geldi. Patlama sebebinin seyyar mısır satıcısının tüpünün patlamasından kaynaklandığı anlaşılırken 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

Yaralılar, olay yerindeki ambulansla hastaneye kaldırıldı.

POLİS ÖNLEM ALDI

Patlama nedeniyle meydanda kısa süreli panik yaşandı. Bu sırada demokrasi nöbeti için kurulan sahneden, vatandaşlardan panik yapmamaları istendi. Polis bu sırada önlem aldı.

Anonslarla meydandaki panik yatıştı.

Demokrasi nöbeti için gelen vatandaşlar, meydandaki etkinliklerini sürdürdü.

Olayın ardından demokrasi nöbeti için alanda bulunan Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul olay yerinde inceleme yaptı.

Polis, elinde bulunan iki çantadan birini patlamanın meydana geldiği alana bırakıp, diğer çanta ile demokrasi nöbetinin tutulduğu alana giden ve eşgali belirlenen şahsı arıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal