Afrin'den Acı Haber! Alçak Teröristler Tankı Hedef Aldı Bir Askerimiz Şehit Oldu

Zeytin Dalı Harekatı bağlamında Afrin'de bulunan TSK'ya ait tank alçak teröristlerin hedefi oldu. İsabet alan tankımızda bir askerimiz şehit düştü bir askerimiz ise yaralandı.

03.02.2018-19:21 - (Son Güncelleme: 03.02.2018-20:58) Afrin'den Acı Haber! Alçak Teröristler Tankı Hedef Aldı Bir Askerimiz Şehit Oldu

Zeytin Dalı Harekatı bağlamında Afrin'in kuzeydoğu bölgesi olan Şeyh Horoz bölgesinde operasyona katılan bir tank, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü üyelerince yapılan hain saldırı sonucunda isabet aldı. Bir askerimiz şehitlik mertebesine erişti.

İŞTE KONU İLE ALAKALI TSK'DAN GELEN AÇIKLAMA:

TSK'dan gelen beyanda, Afrin kuzeydoğusu Şeyh Horoz lokasyonunda teröristlerce yapılan alçak saldırı neticesinde bir tankın isabet aldığını ifade etti. Yapılan açıklamada, Zeytin Dalı Harekâtı bağlamında 03 Şubat 2018 tarihinde, Afrin kuzeydoğusu Şeyh Horoz lokasyonunda PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütleri üyelerince yapılan hain saldırı sonucunda isabet alan tank civarında bulunan 5 kahraman silah arkadaşımız yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit düşmüştür."

"AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN AİLELERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM"

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyorum." denildi.

TANKIN VURULDUĞU LOKASYONA HAVA HAREKATI GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

TSK'dan gelen beyanda, Afrin'de tankın vurulduğu lokasyona hava harekatı yapıldığı ifade edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal