Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Afrin'de SİHA'lar Keşif Uçuşunda

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti grubunda haberini verdiği şehir merkezi için başlatılacak operasyonun sinyalleri veriliyor. SİHA'lar merkez sınırında uçuşlar gerçekleştiriyor.

20.02.2018-17:12 - (Son Güncelleme: 20.02.2018-17:08) Afrin'de SİHA'lar Keşif Uçuşunda

Zeytin Dalı Harekatı 32. gününde de tüm sistemliliği ile devam ediyor. Bugün sekiz köyü birden alarak Afrin merkezine adım adım ilerleyen TSK önderliğindeki ÖSO birlikleri Afrin Azez hattını birleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün haberini verdiği şehir çatışmalarına hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken, yerli ve milli SİHA'lar da sınır hattında uçuşlarını yapıyor.

SİHA'LAR MERKEZ SINIRLARINDA

Zeytin Dalı Harekatı'nın önemli unsurlarından biri olan SİHA'lar merkez operasyonunun da önemli bir figürü olmaya devam edecek.

Bu bağlamda temizlenen alanlarda keşif uçuşları yapan SİHA'lar, yönünü merkeze doğru çevirdi. Burada keşif uçuşları yaptığı gözlenen silahlı-insansız hava araçları, merkeze yapılacak operasyonun sinyallerini verdi.

OBÜSLER ARALIKSIZ ATEŞLENİYOR

Fırtına obüsleri de aralıksız atışlarıyla terör mevzilerini dövmeye devam ediyor. TSK ve ÖSO'nun oluşturduğu tampon bölgeler ile devamlı bir ilerleyiş halinde bulunan obüsler, merkeze yakın menzillere girerek mevzilenmeye çalışıyor.

Bu bağlamda atışlarını sürdüren Fırtına obüsleri terör mevzilerini top atışına tuttu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;