Adnan Oktar Torba Yasaya Konu Oldu!

Uzun zamandır yürütülen ve ekonomide birçok alanı birden düzenleyen torba tasarı, TBMM’ye ulaştırıldı. Yaklaşık 1 ay içerisinde Meclis’ten geçip yürürlüğe girmesi beklenen düzenlemede bir çok ilgi çeken maddeler var. Onlardan biri de İslamı ve öğretilerin

03.02.2018-15:48 - (Son Güncelleme: 03.02.2018-15:41) Adnan Oktar Torba Yasaya Konu Oldu!

Yeni Torba yasa ile birlikte Lisanslı yayın kuruluşları internet sitesi üzerindne yayın hayatına geçebilecek. Fakat bu durum için ekstra olarak bir lisans almaları gerekecek, lisans alamayan kuruluşların yayınları ise sulh ceza hakimi tarafından engellenebilecek. Mevzu bahsi geçen bu maddenin her kesimden olumsuz bir reaksiyon alan bu grubun yayınları ile alakalı olduğu ifade ediliyor.

RTÜK'ÜN  MÜDAHALE KONUSUNDA ELİ KOLU BAĞLIYDI

Son zamanlarda A9 kanalından gelen yayınlarla alakalı olarak çok sayıda şikayet RTÜK’e ulaştırılmıştı. A9 kanalıyla alakalı incelemeler yürüten RTÜK yetkililerine göre, mevzu bahsi geçen bu görüntülerin tamamı YouTube ve sosyal medya üzerinden vatandaşa aktarılıyor, internet ortamına özel içerik olarak üretiliyor ve bu alanlardan A9 logosu ile yayınlanıyor. TV kanalından ise RTÜK’ün ceza verebileceği paylaşımlardan ve yayınlardan uzak duruluyor. İnternet ortamına yönelik denetim yetkisi olmadığı için RTÜK, Adnan Oktar’ın programlarına yaptırım uygulayamıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal