ABD'nin Kurduğu Besleme Örgüt Türkiye'ye Savaş Açtı!

TSK'nın bitirici gücüyle karşılaşınca ABD'ye 'bizi koruyun' diye yalvaran besleme teröristler Türkiye'ye savaş açtıklarını duyurdular.

21.08.2017-09:30 - (Son Güncelleme: 21.08.2017-09:38)

Besleme Örgütün sözde liderlerinden Hesam Hidro, örgütün kuruluşunun açıklandığı gösterilerde yaptığı konuşmada Türkiye’yi tehdit etti ve "Osmanlı kolonicilerini ülkemizden atacağız" diyerek küstahlaştı.

OSMANLI KOLONİCİLERİNİ ÜKLEMİZDEN ATACAĞIZ

İşte Türkiye'yi tehdit ettikleri o sözler:

"Suriye savaşının 7’inci senesindeyiz. Tüm terör gruplarının kontrolüne ve tiranlığa tanıklık ediyoruz. Fakat son sözü her zaman onurlu Suriyeliler ve yurtsever isyancıları söyledi.



Bugün, Kürdü, Arabı, Türkmeni, çeşitli etnik kökenlere mensup genç, özgür Suriyeliler’den oluşmuş yeni bir gücün kurulduğunu ilan ediyoruz. Bu güç, ülkemizi yok edenlere, bizi acıyı tatmaya zorlayanlara ve ülkemizi işgal etmek için onbinlerce insanımızı öldürenlere karşı savaşacaktır.

PKK'NIN SURİYE KOLU TÜRKİYE'Yİ TEHDİT ETTİ

Özellikle son bir kaç aydır kuzey Halep’teki köylerde birçoğunu Türk güçleri bomba yağdırdı ve hala da saldırılarını devam ediyolar. İsyancı güçler, Suriye vatandaşlarına, ellerindeki tüm imkanlarla terör saldırılarına karşı Suriye’yi savunacaklarının ve Osmanlı kolonicilerini Suriye'den atacaklarının sözünü veriyor. Canlarını feda eden kahramanlarımızın intikamını alacağız, huzur içinde yatsınlar. Çok yaşa demokratik Suriye." diyerek küstah küstah açıklamalarını sürdürdü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal